05 / 05 / 2024

Amanda Ma Grup Emlak iletişim

Amanda Ma Grup Emlak iletişim

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Mesai saatleri değişiyor! Çalışma günü ve saatleriyle ilgili öneri resmen kabul edildi! 

Mesai saatlerinin değişeceği konusu son zamanlarda en çok araştırılan konutlar arasında gelirken, sonunda beklenen haber geldi. TBMM Genel Kurulu'nda da AK Parti'nin 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin grup önerisi kabul edildi.

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aksu tarafından kuruldu.

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Fatıma Sultan S Albayrak ve Mücahit Albayrak ortaklığında kuruldu.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Amanda Ma Grup Emlak iletişim Haberi

Amanda Ma Grup Emlak iletişim

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Yurtdışı ve yurtiçi karayolu,...