07 / 05 / 2024

amasya da toplu temel atma töreni

amasya da toplu temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Yavuz Selim Meydanı' ndaki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Amasya' daki yatırımlar hakkında bilgi verdi...

Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet arazi satılıyor! Milli Emlak Genel Müdürlüğü duyurdu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet araziyi satıyor. İşte ihale detayları...

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul'da toplu taşımaya kart ayarı; İstanbulkart ile 22,5 TL, kredi kartıyla 60 TL

İstanbul'da toplu ulaşımda kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya koyuldu.

İstanbul'da toplu taşımaya kredi kartı ayarı: Metrobüs 60 TL, otobüs 30 TL oldu! 

Megakent İstanbul'da toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme seçeneği UKOME kararını ardından 26 Ekim 2022 tarihinden itibaren uygulanıyordu. Peki son zamla kartla ödeme tutarları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Son Dakika: İstanbul’da toplu taşımaya zam ertelendi

İstanbul'da toplu taşımaya yapılacak zam ağustos ayı toplantısına ertelendi. İşte detaylar...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

amasya da toplu temel atma töreni Haberi

amasya da toplu temel atma töreni


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 59 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen; 3 sulama tesisi, 22 taşkın koruma tesisi, okullar hayat olsun sloganıyla 10 okul bahçesi ağaçlandırma, 1 adet bal ormanı, 2 ağaçlandırma projesi ve 1 meteoroloji gözlem istasyonunun toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bugünü dünden çok daha iyi yaparak ilerliyoruz, yarını da bugünden daha iyi yapacağız" dedi.


Eroğlu, Yavuz Selim Meydanındaki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Amasya'daki yatırımlar hakkında bilgi verdi.


Projeleri hayata geçiren müteahhitlere "zamanla yarışacaklarını" söyleyen Eroğlu, "Bunu da ilk kez biz başlattık. Temel atarken, açılış tarih saatini müteahhitten isteyeceğiz. Bir dakika gecikse bile bir okul yapacak parasını almadan" diye konuştu.


Türkiye'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan...