04 / 05 / 2024

Amasya Göynücek

Amasya Göynücek

Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin Belediye olarak TOKİ Konut Projesini gerçekleştirdiklerini söyledi. Şahin "TOKİ Projesinin İlçemize yapılması onaylanmış olup başvurular 07 Mart - 08 Nisan tarihleri arasında başlıyor." dedi.

Amasya Göynücek Küçük Sanayi Sitesi'ne altyapı yaptırılacak!

Amasya-Göynücek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Amasya-Göynücek Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Bursalıların 12 yıldır beklediği imar planları askıda!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2011 yılından itibaren önemli bir sorun olan ve mahkeme kararlarıyla bir türlü yürürlüğe konamayan Çağrışan – Göynüklü 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'nı Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçerek, yerel belediye tarafından askıya alındı.

O ile tartışılan imar planında yeni gelişme! Belediye resmen müjdeyi verdi!

Bursa Mudanya Belediyesi, mahkeme tarafından ret alan Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı açıkladı.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ 2022 Amasya Göynücek’de 240 taksitle sosyal konut!

TOKİ'nin Amasya Göynücek projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Göynücek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Göynücek 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Amasya Göynücek Haberi

Amasya Göynücek

Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin Belediye olarak TOKİ Konut Projesini Gerçekleştirdiklerini söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Şahin şunları kaydetti: "TOKİ Projesinin İlçemize yapılması onaylanmış olup başvurular 07 Mart - 08 Nisan tarihleri arasında başlıyor. Sizde konut sahibi olmak istiyorsanız acele edin. İlçemizde " Dar ve orta gelirli konut projesi" kapsamında inşa edilecek çalışmalar neticesinde B1 tipi yaklaşık 75,00 m2 ( 2+1 ) 77 konut, C1 tipi yaklaşık 110,00 m2 (3+1) 64 konut olmak üzere inşa edilecek TOKİ konut alanına toplam 141 konut yapılacaktır. Toplu konut uygulaması kapsamındaki satış işlemlerinde T.C Ziraat Bankası A.Ş Göynücek İlçe Şubemiz bankacılık hizmeti verecektir. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın Göynücek Ziraat Bankası Şubesine giderek, B1 ( 2+1 ) konutlar için 2.000,00 TL(...