25 / 07 / 2024

Amasya Gümüşhacıköy yatırımları

Amasya Gümüşhacıköy yatırımları

Amasya Gümüşhacıköy Belediyesi Artıkabat Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının da okul ihtiyacının karşılaması için 4 bin 176 metrekare arsayı hibe etti.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın alamayıp, yatırım yapmak için elindeki parasını değerlendirmek isteyenlere Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı. 

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşte büyük fırtına koptu! Gümüş yerle yeksan oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 3 Eylül 2022

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı gümüşte büyük fırtına koptu, gümüş yerle yeksan oldu. 1 gram gümüşü bile olan kahroldu...Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 3 Eylül 2022...

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Milyonlar yatırımcı için altın ve gümüş en kıymetli yatırım enstrümanları arasında yer alıyor. Fiyatlar kıyaslandığında gümüş altına göre bedava diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altına yatırım yapamayanlar gümüş alıp kenara atıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Gümüş yatırımcıları durun, vakti gelecek bekleyin! Gümüş fiyatları daha yükselecek mi? Gümüşte son durum

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını heyecanla takip ediyor. Altın fiyatlarındaki  yükseliş gümüşü de beraberinde götürürken yatırımcılar merakla bekliyor. Gümüş fiyatları daha yükselecek mi? Gümüşte son durum 19 Mayıs 2022...

Amasya Gümüşhacıköy yatırımları Haberi

Amasya Gümüşhacıköy yatırımları

Amasya Gümüşhacıköy Belediyesi Artıkabat Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının da okul ihtiyacının karşılaması için 4 bin 176 metrekare arsayı hibe etti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, şunları söyledi. Artıkabat Mahallesi sınırları içerisinde TOKİ konutları mevkiinde 4 bin 176 metrekare olan ve belediyeye ait arazinin TOKİ'de İlk Okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğüne daha doğrusu maliye hazinesine devri yapılmıştır. Bu konuyla ilgili uzun süre belediye katkıda bulundu, çalışmalar yaptı, bu süreci takip etti. Bu süreç içerisinde belediye okul için arsayı vermiyor, engelliyor, Gümüşhacıköy Belediyesi Okul yapımına izin vermiyor şeklinde dedikodular la siyasi malzeme yapılmaya çalışıldı ve yapıldı da. Fakat bunun bir süreç aşaması vardı. Bizden ilk önce talep edilen yer bin 500 metrekare idi. Biz yasal...