27 / 04 / 2024

Amasya Suluova yeni otogar ne zaman tamamlanacak

Amasya Suluova yeni otogar ne zaman tamamlanacak

Amasya’nın Suluova Belediyesi ilçeye istenilen standartları sağlayan şehirlerarası terminal yapımı için ilk adımı attı. İhalesi tamamlanan yeni otogarın yapımı için ilk kepçe vuruldu.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Amasya’da iki arsa ve iki iş yeri satılacak!

Amasya ili, Suluova ilçesinde 4 adet taşınmaz satılacak. Taşınmazlara yönelik tüm bilgiler ve ihale tarihi belli oldu.

Belediye o ilde 2 arsa satacak! İhalesi 24 Ekim'de!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan resmen Mayıs 2023 fırsatı geldi! 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak şimdi de Amasya Suluova'da 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak...

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye o ilçede beş arsa satacak!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

O belediyeden 2023 fırsatı! Tam 6 arsa satacak!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova Yeni Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için beklenen tarih geldi! 425 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yeni konut üretimlerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! 125 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ 2022 Amasya Merkez’de 240 ay taksitle 180 yeni konut!

TOKİ'nin Amasya Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Amasya Suluova yeni otogar ne zaman tamamlanacak Haberi

Amasya Suluova yeni otogar ne zaman tamamlanacak

Amasya’nın Suluova İlçe Belediyesi tarafından ihalesi tamamlanan yeni otogarın yapımı için ilk kepçe vuruldu.


Amasya’nın Suluova Belediyesi ilçeye istenilen standartları sağlayan şehirlerarası terminal yapımı için ilk adımı attı. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Kazı çalışması başlayan otogar için sadece bugün için değil, yıllar sonrada kullanımını sürdürecek potansiyele sahip bir yapı inşaa edeceğiz. Temel kazma ve hafriyat çalışmalarının ardından yakın bir zamanda temel atma töreni gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


İlçeye yapılacak yeni otogarın yaklaşık bin 200 metrekare alana sahip olacağını söyleyen Üçok, "Otogar binasında araçlar için giriş ve çıkışın yapılabileceği giriş noktası yer alacak. Ön cephe de sadece otobüs, taksi ve servis araçları için ayrılmış park yeri olması planlanırken yolcular içinde arka kısımda misafir araç park yeri mevcut olacak. Ferah ve geniş bir...