28 / 04 / 2024

amasya üniversitesi merzifon fakültesi ne zaman açılacak

amasya üniversitesi merzifon fakültesi ne zaman açılacak

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Merzifon' da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi' nin açılması için üzerlerine düşen görevi hassasiyetle yerine getirdiklerini ifade etti...

Merzifon Belediyesi 2 adet arsa satacak!

Amasya ili, Merzifon Belediye Başkanlığı 2 adet arsa satacağını duyurdu. Arsaların yüz ölçümü ve tahmini bedelleri belli olurken, ihale tarihinin de 7 Kasım olduğu açıklandı.

Belediyeden büyük fırsat! Sanayi sitesinde 13 arsa satacak!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. 

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Amasya'da 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 5 arsa satılıyor!

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

TOKİ’den Amasya Merzifon’da 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Amasya Merzifon projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Merzifon projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Merzifon 2022 sosyal konut projesi...

Merzifon Belediyesi iş yeri satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Amasya Merzifon'da 9.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Merzifon'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 9 milyon 328 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Amasya Merzifon'da 6.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 6 milyon 429 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Amasya Merzifon'da 15 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Merzifon Harmanlar'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 15 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Amasya Merzifon alt gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Merzifon alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Amasya Merzifon TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon projesinde yer alan konutlar için başvurular bugünden itibaren kabul edilmeye başlanacak.

Merzifon OSB'ye arsa tahsisi müjdesi!

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon OSB'de arsa tahsisinde uygulanan indirim oranının yüzde 60'a çıkarıldığını açıkladı.

Amasya'ya 55 milyon liralık yatırım!

Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ne 55 milyon liralık yatırım yapacak 10 yeni firmanın 1015 kişiye istihdam etmesi bekleniyor. 

amasya üniversitesi merzifon fakültesi ne zaman açılacak Haberi

amasya üniversitesi merzifon fakültesi ne zaman açılacak


Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Merzifon'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin açılması için üzerlerine düşen görevi hassasiyetle yerine getirdiklerini söyledi.


Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim ve Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı’yı ziyaretleri esnasında konuşan Rektör Orbay, Merzifon Kaymakamlığı, Merzifon Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği ve eğitime gönül veren birçok insanın yardımlarını bu konuda esirgemeyeceğine inandığını ifade etti.


Amasya Üniversitesi Senatosu'nun Merzifon’a İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kurma kararı aldığını hatırlatan Rektör Orbay, “Bu kararı Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) göndermiştik. YÖK’de bir ay önce bu kararın uygun olduğunu bildirdi ve MEB’e kararı iletti. Karar inceleme aşamasında. İnceleme bittikten sonra Bakanlar Kurulu imzasına sunulacak. Bu süreç içerisinde 80 dönümlük bir arazinin üniversitemize tahsisi gerçekleşti. Şimdi fakültenin projesini...