06 / 05 / 2024

amerika piyasaları ne durumda

amerika piyasaları ne durumda

Janlyn Capiyal LLC'in Genel Müdürü Andre Bakhos, borsadaki sert düşüşlere ilişkin "Empire Stata İmalat Sanayi Endeksi ve perakende satışları beklentilerin altında geldi. Bu veriler ekonomik durgunluğun son işaretleri oldu.

Piyasalar tarafından merakla bekleniyor! 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası'nın Kasım ayı faiz kararı araştırılıyor. Peki 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Altın almalı mı, satmalı mı? Nokta atışı tahminlerde bulunan İslam Memiş tek tek anlattı!

Türkiye, 28 Mayıs’ta yapılan seçim atmosferini geride bıraktı. Piyasalar seçimin ardından ilk işlem gününe hareketli başladı. Peki, piyasalar ne durumda? Altın almalı mı, satmalı mı? İşte Finans Analisti İslam Memiş’ten konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Piyasada seçim hareketliliği! Seçim sonrası piyasalar ne kadar etkilendi

Yapılan seçimlerin ardından oyların %50 barajını aşamadığı için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde netice 2. tura kaldı. Bu durum, Dolar kurunu ve küresel piyasaları ne denli etkiledi? Ayrıntılar haberimizde.

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı... Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın...

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Doları olanlar hemen gardını alsın

Piyasalar Amerika Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Karar sonrası doların ne kadar olacağı ise merak konusu. Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Doları olanlar hemen gardını alsın!

Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı heyecanla bekleniyor. Tüm gözler piyasaları etkileyecek olan Fed faiz kararına çevrilmişken doların  gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Doların 10 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Doları olan hemen baksın

Amerika Merkez Bankası (Fed), 1 Şubat günü faiz kararını açıklayacak. Doların 10 gün sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu!  Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı .Doları olan hemen baksın...

Altında ayı sezonu sürecek mi? Milyonlar gözünü 2023'e çevirdi! Hemen öğren!

Milyonlarca yatırımcının gözdesi olan altının 2022’yi nasıl tamamlayacağı ve 2023’te yönünün ne olacağı merak ediliyor. Peki altın artacak mı piyasalar ne durumda? İşte detaylar…

Altın bugün ne kadar? 16 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.074,61 liradan satılıyor. 16 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Aralık altın fiyatları!

amerika piyasaları ne durumda Haberi

amerika piyasaları ne durumda




New York borsalarında endeksler beklentileri karşılamayan verilerin ekonomik durgunluk endişelerini artırmasıyla düşüş eğilimini sürdürüyor. Standard & Poor's 500 ve Nasdaq Teknoloji endekslerindeki ciddi kayıplar bu yılki kazançların silinmesine neden oldu.  


Gün ortasında Dow Jones Endeksi 243,29 puan (yüzde 1,49) değer kaybederek 16.071,90 puana, Standard & Poor's 500 Endeksi 31,41 puan (yüzde 1,67) azalışla 1.846,29 puana düştü. Nasdaq Teknoloji Endeksi de 58,27 puan (yüzde 1,38) gerileyerek 4.168,90 puan oldu. 


Janlyn Capiyal LLC'in Genel Müdürü Andre Bakhos, borsadaki sert düşüşlere ilişkin "Empire Stata İmalat Sanayi Endeksi ve perakende satışları beklentilerin altında geldi. Bu veriler ekonomik durgunluğun son işaretleri oldu. Durgunluk endişeleri Ebola salgınının yayılma korkusuyla birleşince, nakit kesinlikle daha güvenilir oldu" değerlendirmesini yaptı.  


ABD'de bugün açıklanan verilere göre üretici fiyatları eylülde yüzde...