08 / 05 / 2024

amerikalıların serveti

amerikalıların serveti

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Doların güçlenmesi ile Amerikalılar Avrupa’dan konut almaya başladı!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen dolar euro kurları sonunda konut telaplerini de etkiledi. Doların euro karşısında değer kazanması ile Amerikalılar, Avrupa'dan konut almaya başladı. 

Amerikalıların serveti rekor seviyeye ulaştı!

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay konut kredilerinin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluşturdu.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların 3. çeyrekte hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı.

Amerikalıların konutta tercihi Türkiye oldu!

Yabancıya yapılan konut satışlarında 8 aylık sürede tüm zamanların Ocak-Ağustos rakamları elde edildi. Yabancıya konut satışında Amerikalı vatandaşlar ön plana çıktı. 

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon doların üzerine çıktı!

Konut kredileri, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek paya sahip olurken, söz konusu borç kalemi geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla 182 milyar dolar arttı ve 10,04 trilyon dolara çıktı.

Maradona'nın serveti açıklandı! İşler karıştı!

Maradona geçtiğimiz hafta 60 yaşında hayata veda ettiğinde arkasında hayatının karmaşıklığını ve dönem dönem yaşadığı sıkıntıları da yansıtan bir miras bıraktı. İşte Maradona'nın serveti...

İtalya’da 1 dolara ev alan Amerikalılar mahsur kaldı!

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

amerikalıların serveti Haberi

amerikalıların serveti

ABD Merkez Bankası (Fed), geçen yılın ekim-aralık dönemine ait merakla beklenen "ABD’nin Finansal Hesapları" raporunu resmen açıkladı.

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ülkede hane halkı toplam serveti 150,3 trilyon dolara çıktı. 

Anadolu Ajansı'nın geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,7 artış gösteren toplam hane halkı serveti, 2020 yılının son çeyreğine göre de yüzde 14,4 yükseldi.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, söz konusu bu dönemde toplam hane halkı servetinde görülen artışla, gayrimenkullerin toplam değerinin 1,5 trilyon dolar artması ve Amerikan hisse senetlerinin toplam 2,5 trilyon dolar değer kazanması da oldukça etkili oldı.

Peki ABD'de konut kredisi kullanımı ne oldu? ABD'de konut kredisi kullanımı arttı mı? İşte detaylar...

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikan hanehalkının toplam borçları da geçen...