12 / 05 / 2024

Amır Hosseın Ghıyası

Amır Hosseın Ghıyası

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Elif Nur Kuzkaya ve Amır Hosseın Ghıyası ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Hazır arsanın yıldızı parladı!

Yatırımcılar ya da şehrin merkezine uzakta yeni yaşam alanı kurmak isteyenler, arsa yatırımlarını hızlandırdı. ‘Güven’ sorununu aşmak isteyenler için artık ‘hazır arsa’ dönemi de başladı...

Woongjin Eversky Çevresel Yaşam Ürünleri Teknolojileri Pazarlama Anonim Şirketi Anadolu 2 Şubesi açıldı!

Woongjin Eversky Çevresel Yaşam Ürünleri Teknolojileri Pazarlama Anonim Şirketi Anadolu 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 7 milyon 725 bin 280 TL  sermaye bedeli ile açıldı. 

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Bursa Yıldırım'ın caddeleri yenilendi!

Yıldırım’ın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerini titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Elif Nur Kuzkaya ve Amır Hosseın Ghıyası ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının püf noktaları!

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin rüyası. Ancak bu rüyanın kabusa dönüşmemesi için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İşte emlak yatırımının püf noktaları..

Mesut Sancak: İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi!

İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden biri olan Folkart 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Yeni projeler hızlanıyor. İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi " dedi.

Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın!

Gelişen teknolojilerle birlikte yaşamımıza giren pek çok ürünü kontrol edebilmemiz, vücudumuzda yapabileceği olumsuz etkileri gözlemleyebilme şansımız pek fazla olmuyor. Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın.

Emir Berke Zincidi, ilk konut yatırımını Özak Hayat Tepe'ye yaptı!

Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa dizisinin yıldızı Emir Berke Zincidi, kendi kazancıyla ilk konut yatırımını Özak GYO Hayat Tepe projesinde yaptı. Emir Berke Zincidi, yarın kameralar karşısında imza atacak...

Vahit Yıldırım: OSB'lerde emsal oranlarını arttırılmasını istiyoruz!

OSBDER Başkanı Vahit Yıldırım ve beraberindeki OSBDER heyeti, sanayi camiasının sorunlarını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri İşık'a iletti. Yıldırım, "OSB'lerde emsal oranlarını arttırılmasını istiyoruz" dedi.

Amır Hosseın Ghıyası Haberi

Amır Hosseın Ghıyası

Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Elif Nur Kuzkaya ve Amır Hosseın Ghıyası ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.


Master System Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- ALÜMİNYUM 1- Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal doğrama alım satımı, ithalatı ve ihracatı  2- Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak.  3- Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak.  4- Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 5- Yurdumuzda istihraç olunan ve özellikle dökme demir çelik alüminyum magnezit kobalt kurşun kalay bakır krom gibi madenlerin cevher veya işlenmiş halini veya...