30 / 07 / 2024

amsterdam Corendon Vitality Hotel açılış

amsterdam Corendon Vitality Hotel açılış

Türkler, yılda ortalama 30 milyon turistin ziyaret ettiği Hollanda'ya ilginç tasarımlı bir otel yapıyor. Otelin bir katı, uçak kokpiti gibi tasarlandı. O katta kalan konuklar, uçuş simülasyonu ile pilot gibi uçak kullanabilecek

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Corendon Airlines, 2015 yılında başlattığı “İkinci Pilot Adayları” projesini tekrar başlatıyor Yedinci kez düzenlenecek proje kapsamında Corendon Airlines, bu kez seçilen adayların tip eğitimlerini de kendi bünyesinde verecek.

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Hollanda'da konut krizi büyüyor!

Hollanda'nın Amsterdam kentinde konut krizi büyümeye devam ediyor. Kentte 15 binden fazla kişi konut sorunları için protesto düzenledi. 

Hollanda'da konut azlığı ve kira artışları protesto edildi!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da binlerce gösterici, konut bulma sorununu ve yüksek kiralar protesto etti.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Art Hotel Spaander corona virüsü nedeniyle iflas etti!

Amsterdam yakınlarındaki turistik kasaba Volendam'da yer alan  ve corona virüsü salgınından ciddi biçimde etkilendiği bildirilen dünyaca ünlü Art Hotel Spaander iflas etti.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

amsterdam Corendon Vitality Hotel açılış Haberi

amsterdam Corendon Vitality Hotel açılış

Özgürlükler ülkesi Hollanda, Türk turistlerden de yoğun ilgi görüyor. Yılda 70 bin Türk'ün ziyaret ettiği ülkede hizmet veren şirketlerimizden biri de Corendon... Şirket, geçtiğimiz günlerde Amsterdam'ın en gözde 10 oteli arasında gösterilen The College Hotel'i bünyesine kattı. Şehrin eski güney bölgesindeki 19. yüzyıla ait tarihi bina; 1895 yılında ilkokul olarak hizmete açılmış, sonra otele dönüştürülmüş. Şirket, otelin tanıtımını hafta sonu bir davetle yaptı. Türk Büyükelçiliği yetkilileri, işadamları ve gazetecilerin katıldığı tanıtımda Corendon firması, şehirde inşasına başlanan diğer otellerini de tanıttı. 


ANTALYA MANZARASI 

Şubat 2015 tarihinde Amsterdam New-West bölgesinde açılacak olan Corendon Vitality Hotel Amsterdam'ı ilginç kılan pek çok özellik var. Bunlardan ilki; otelde Boeing 737 uçağının kokpitinde konaklama imkanı sunulacak olması... 120 metrekarelik 737 Cockpit Suite; otelin yedinci katında bulunuyor. Konaklamanın...