02 / 10 / 2024

anacadde dükkanları satışları

anacadde dükkanları satışları

Makro İnşaat-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Kayaşehir’in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80’i bir saatte satıldı.

İki şehirde satılık arsa ve dükkanlar! Yüzde 25 peşinat ve 3 taksit fırsatıyla!

Gaziantep ve Trabzon’da yer alan arsa ile dükkanlar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'de yüksek kazançlı dükkanlar satışta! Peşin ödemede yüzde 15 indirim fırsatıyla!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde yer alan yüksek kazançlı dükkanlar, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı ve 25 ay vade farksız ya da 60 ay vade yüzde 1.59 faizle satışa sunuldu. İşte ayrıntılar... 

İki şehirde satılık arsa ve dükkanlar! Bu tarihlere dikkat!

Trabzon ve Konya'da yer alan arsalar ile dükkanlar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 17 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Konut dışı gayrimenkul satışında son 12 yılın rekoru! 

Son zamanlarda konut ve gayrimenkul yatırımı ile ilgili araştırmalar hız kazanırken, konut dışı gayrimenkullerin satışlarındaki artış dikkatleri çekti. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konuyla ilgili rakamları verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

O ilde 8 adet tripleks dükkan satılacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'teki tripleks dükkanları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Timurbey Residence 3 – Oba River'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2024'te! 

Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut ve dükkan satışları başladı. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut fiyatları ne kadar? 

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

anacadde dükkanları satışları Haberi

anacadde dükkanları satışları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve 63 dükkandan oluşan Kayaşehir Anacadde açık artırmayla satışa çıktı. Yoğun ilgi gören açık artırma özellikle bazı dükkanlar için büyük bir rekabete sahne oldu. Toplam 54 milyon lira muhammen bedelli “Anacadde” dükkanlarının yüzde 80’i bir saatte satıldı. Dünyanın en büyük uydu kentlerinden Kayaşehir’in en geniş ve en işlek ana caddesindeki dükkanlar, bölgede devletin temelini attığı ve kısa sürede tamamlanacak dev projelerle cazibe odağı haline geldi. İki yıl önce hayatın başladığı ve 1 milyon nüfus hedefi konulan bölgenin, sekiz ihtisas hastanesine sahip Sağlık Kent ve yılda 1,5 milyon yolcu ağırlayacak yeni havalimanı ile çok daha fazla yerleşime muhatap olması bekleniyor. 

Cazibe merkezi Başakşehir

Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi İcra Kurulu...