04 / 05 / 2024

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi iletişim 

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi iletişim 

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 712 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Aydın Yılmazer'den Yanık'a Anadolu Lisesi müjdesi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, yeni Anadolu Lisesi'nin Yanık Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı.

Barış Aydın: Ankara, büyüyen Türkiye'nin en avantajlı kenti!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, sahibi olduğu inşaat firmalarıyla gayrimenkul alanında projeler gerçekleştiriyor. Aydın, başkentin Anadolu'ya katkı sağlayan bir merkez konumunda olduğunu vurguluyor.

Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı.

Seçim Aydın: Anadolu'nun büyüme hızı Türkiye'den fazla!

Turizmde Anadolu'nun atağa geçtiğini söyleyen ATİD Başkanı Aydın, "İlgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi.

Seçim Aydın: Anadolu yatırımcının gözdesi oldu!

Turizmde Anadolu'nun atağa geçtiğini söyleyen ATİD Başkanı Aydın, "İlgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi

Seçim Aydın: Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor!

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Aydın, "Turizm Anadolu'da atakta. Dünya turizmi ortalama yüzde 1-2 büyürken Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüyor. Anadolu turizminin büyüme ortalaması ise yüzde 15" dedi.

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi iletişim  Haberi

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi iletişim 

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü endüstriyel mobil vinç, teleskobik vinç, paletli vinç, kamyon üstü hyap, forklift, makaslı platform, eklemli platform ve personel yükseltici platform kiralanması, alım satımı,bakım onarımı, teknik servis hizmetine ve yedek parçalarının alım satımını yapmak ve yurt içi dışında bu makineleri çalıştırmak, ithalat ve ihracatını yapmak, distribütörlük, bayilik almak, kiralamak ve kiraya vermek. 2 – Kara, Deniz, Demiryolu ve benzeri vasıtalarla nakliyecilik, servis, gümrükleme, depolama ardiyecilik konularıyla ilgili aracılık tahmil tahliye acenteliği yapmak, 3 – Bilumum kara, deniz ve hava yolu taşıtlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, yedek parça ithalatını,...