09 / 05 / 2024

anadolu bulvarı ilk etabı

anadolu bulvarı ilk etabı

Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerindeki CHP Genel Merkezi önüne yaptığı köprülü kavşağın ilk etabını açtı. Kavşağın ilk etabının açılmasıyla, kavşağın altından geçerek Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu'na geçmek mümkün hale geldi...

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ani Harabeleri'ndeki Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek!

Sultan Alparslan'ın 1071'de Malazgirt Savaşı'nı kazanmasından sonra, bugün Ani Harabeleri olarak bilinen yerde yapılan Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek.

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapu tescilli ilk fon oldu!

RE-PIE, ilk tapu işlemini gerçekleştirdi ve Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapuya tescil olan ilk fon olarak belirlendi.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Sivas Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’nin restorasyonuna tepki!

Anadolu’nun ilk camilerinden olan Sivas’taki Ulu Cami ve Çifte Minareli Medrese’de yapılan restorasyon büyük tepki topladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.

anadolu bulvarı ilk etabı Haberi

anadolu bulvarı ilk etabı


CHP Genel Merkezi önünde yapılan ve Anadolu Bulvarı ile Konya Yolu'nu birleştirmesi planlanan kavşağın ilk etabının açılmasıyla, kavşağın altından geçerek Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu'na geçmek mümkün hale geldi. Başkentliler kavşağın bayrama yetişmesine sevindi. Anadolu Bulvarı'ndan gelen sürücüler köprü altından Eskişehir Yolu'na artık rahatça bağlanabiliyor.

KESİNTİSİZ TRAFİK 


Köprülü kavşak çalışması hakkında bilgi veren belediye yetkilileri Anadolu Bulvarı ile Mustafa Kemal Mahallesi'nden çıkan (Kentpark ve Cepa'nm arkası) yolun kesişiminde yapılacak köprülü kavşak ile Anadolu Bulvarı trafiğinin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi.

Kavşakta çalışmalar devam ederken, Mustafa Kemal Mahallesi Bağlantısı ile onun devamı ATO yönüne giden yol hal daha trafiğe kapalı bulunuyor. Yapımı devam eden CHP Genel Merkezi Önü Köprülü Kavşak İnşaatı, Anadolu Bulvarı'na 450 metre uzunluğunda alt geçit ile bağlanıyor. 


Asfaltı atılan yeni yolda çalışmalar...