06 / 05 / 2024

anadolu çarşısı detayları

anadolu çarşısı detayları

Anka Yapı imzasıyla Çayırova'da hayat bulacak olan Anadolu Çarşısı esnafın yeni gözdesi olmaya aday. Şaadet Temel, proje bittiğinde hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Tarihi Kemeraltı Çarşısı TARKEM ile dönüşecek!

İzmirli 116 iş insanı tarafından hayata geçirilen TARKEM, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı eski günlerine dönüştürecek. Projenin fikir babası Uğur Yüce, şehrin kaderini değiştirecek TARKEM projesinin detaylarını paylaştı.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

anadolu çarşısı detayları Haberi

anadolu çarşısı detayları

15 bin metrekarelik alanda yükselecek projenin tanıtım toplantısında konuşan Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, proje bittiğinde hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti. 


BU ÇARŞI BAŞKA ÇARŞI NEDEN ANADOLU ÇARŞISI

Bir projeden daire ya da ticari ünite satın almak için bir çok neden bir araya gelmeli. Haftabaşında tanıtılan Anadolu Çarşısından dükkân satın almayı düşünenlerin akıllarındaki sorulara cevap verelim. 


PROJE NEREDE? 

Çayırova'da konumlanan proje; Sabiha Gökçen Havalimam'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesine 15 dakika mesafede yer alıyor. 


KİMLERE HİTAP EDİYOR? 

Geleceğe yatırım yapma planı olup yer arayan İstanbullu esnaf ile bölge halkına hitap ediyor. 


PROJENİN FARKLI YÖNE NEDİR? 

Anadolu Çarşısı'nın projesi çizilirken Avrupa'nın tanınmış kent pazarları örnek alındı. Alışverişte 360 derece sokak deneyiminden yola çıkılarak paralel...