06 / 05 / 2024

anadolu efes Turizm Desteği

anadolu efes Turizm Desteği

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğiyle ve Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı desteği ile hayata geçirilen Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Final Değerlendirme Süreci sona erdi...

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Anadolu Efes tarımsal ekonomiye 1 milyar liralık katkı sağladı!

Türkiye’de maltlık arpa tohumu üretimi yapan ilk bira şirketi olan Anadolu Efes, bu yıl üreticiden 117 bin ton arpa alımı yapacak. 17 arpa çeşidini tescil ettiren şirketin tarımsal ekonomiye katkısının 1 milyar lira olması bekleniyor.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Efes Merter'deki arazisini 270 milyon TL'ye sattı!

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş. İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan arsasını 270 milyon TL bedelle Nata Holding'e sattı...

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

anadolu efes Turizm Desteği Haberi

anadolu efes Turizm Desteği

Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu kapsamında, nihai değerlendirmelerin sonucunda Bursa, Misi Köyü’nden %100 Misia projesi, Mardin’de Kadınlar Liderliğinde Sürdürülebilir Turizm Girişimlerinin Yaratılması projesi ve İzmir’de Seferihisar’ın Geleneksel Mutfağı projesi eğitim, rehberlik ve iletişim desteğinin yanı sıra fon desteği almaya hak kazandı. Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu ile, yenilikçi, katılımcı, sürdürülebilir ve cinsiyet dengeli turizm projelerine fon desteği sağlanıyor.


Anadolu Efes, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) 2007 yılından bu yana yürütmekte oldukları ‘Gelecek Turizmde’ sosyal sorumluluk projesini 2013 yılında yeni vizyon ve farklı bakış açısıyla devam ettirme kararı aldı. Bu doğrultuda, sürdürülebilir turizmle yerel ekonomiye ve kalkınmaya destek vermek amacıyla Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Projesi oluşturuldu.


Türkiye genelinde yoğun ilgi gören projeye 63 ilden 252 adet fon başvurusu...