08 / 05 / 2024

Anadolu Fuarı

Anadolu Fuarı

Yapılan çalışmaların sektöre olumlu katkı yatığını anlatan Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü 2013’te Anadolu’da 57 fuar düzenledik. 2014’te Anadolu Fuarı’na 2.5 milyon ziyaretçinin katılması bekleniyor” dedi.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Adana İnşaat Fuarı başladı!

Adana İnşaat Fuarı, 16 -19 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, tüm fuarlarda katılımcı, ziyaretçi ve kurulan iş görüşmeleri sayısının arttığını söyledi.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

MIPIM 2016 Fuarı'nda Anadolu kentleri projelerini tanıttı!

MIPIM fuarı bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yerel yönetimlerin katılımına sahne oldu. İstanbul'un yanı sıra fuara katılan Anadolu kentleri de projelerini dünya arenasında tanıtma fırsatı buldu. Fuara katılan kentler ve projelerden bazıları şöyle:

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Kocaeli İntemak 15 Fuarı'yla ivme kazanacak!

Anadolu Ekspo Fuarcılık Direktörü Saadettin Haymana, 8-11 Ekim arasında düzenlenecek İNTEMAK'15 Fuarı'nın Kocaeli ekonomisine ivme kazandıracağını söyledi.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

Anadolu Fuarı Haberi

Anadolu Fuarı


TÜYAP Fuarcılık, Anadolu’da düzenlediği fuarlar ile Anadolu’nun üretimine, ihracatına, istihdamına katkı sağlıyor. Yapılan çalışmaların sektöre olumlu katkı yatığını anlatan Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ”Şehrin dinamiklerine sağladığımız katkıya bir örnekle anlatırsak; Konya’da düzenlediğimiz fuar haftasında şehirde ki bütün oteller doluyor. Şehir dışından gelen katılımcı ve ziyaretçiler şehir ekonomisine müthiş katkı sağlıyor. Fuarda verilen siparişler üretimin artmasına ve yeni bağlantılar yakalanmasına sebep oluyor. 2013’te Anadolu’da 57 fuar düzenledik. 2014’te Anadolu Fuarı’na 2.5 milyon ziyaretçinin katılması bekleniyor”...