04 / 10 / 2024

Anadolu Fuarını 2014te kaç kişi ziyaret etti

Anadolu Fuarını 2014te kaç kişi ziyaret etti

Yapılan çalışmaların sektöre olumlu katkı yatığını anlatan Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü 2013’te Anadolu’da 57 fuar düzenledik. 2014’te Anadolu Fuarı’na 2.5 milyon ziyaretçinin katılması bekleniyor” dedi.

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor!

Coldwell Banker Ant ofisi olarak hizmet vermeye başlayan sektörün tecrübeli ismi Ergün Yenen, “Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor” dedi.

Anadolu Fuarını 2014te kaç kişi ziyaret etti Haberi

Anadolu Fuarını 2014te kaç kişi ziyaret etti


TÜYAP Fuarcılık, Anadolu’da düzenlediği fuarlar ile Anadolu’nun üretimine, ihracatına, istihdamına katkı sağlıyor. Yapılan çalışmaların sektöre olumlu katkı yatığını anlatan Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ”Şehrin dinamiklerine sağladığımız katkıya bir örnekle anlatırsak; Konya’da düzenlediğimiz fuar haftasında şehirde ki bütün oteller doluyor. Şehir dışından gelen katılımcı ve ziyaretçiler şehir ekonomisine müthiş katkı sağlıyor. Fuarda verilen siparişler üretimin artmasına ve yeni bağlantılar yakalanmasına sebep oluyor. 2013’te Anadolu’da 57 fuar düzenledik. 2014’te Anadolu Fuarı’na 2.5 milyon ziyaretçinin katılması bekleniyor”...