29 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal fiyat

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal fiyat

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal fiyat Haberi

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal fiyat

AND Kartal Rezidans satılık ev teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


AND Kartal Evleri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre, Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede yer alıyor. Projede 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağaza bulunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta yükselen AND Kartal Residence 7 bloktan meydana geliyor. Projede sauna, sağlık hizmetleri, fitness, eğitim kurumu, yüzme havuzu, alışveriş merkezi gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


AND Kartal Rezidans satılık ev fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konutların 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandığı proje Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Soğanlık AND Kartal projesinin 5 bin 280 metrekaresi ticaret alanı, 175 bin metrekaresi konut alanı, 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor. 


Telefon: 0850 393...