01 / 05 / 2024

Anadolu Gayrimenkul ofis toplantısı

Anadolu Gayrimenkul ofis toplantısı

Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı. “Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi” başlıklı raporun sunulduğu toplantı gerçekleşti...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Anadolu Gayrimenkul ofis toplantısı Haberi

Anadolu Gayrimenkul ofis toplantısı

Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı. “Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi”  başlıklı raporun sunulduğu ve farklı sektörlerden uzmanların bir araya geldiği “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” toplantısı, 19 Mart 2015 tarihinde (bugün) İTÜ Taşkışla Binası’nda düzenlendi.


Anadolu Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile işbirliği içinde “Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi” başlıklı bir araştırma raporunu hayata geçirdi. Ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihlerin ve gelecek trendlerinin incelendiği raporda; zamanda bir yolculuk ile ofis mekânlarının tarihsel gelişiminin yanı sıra sektörün mevcut durumu da derinlemesine analiz edildi.


65 Yıllık Deneyim ile Sektöre Yeni Bir Bakış Açısı 

Toplantının açılış konuşmasını yapan...