15 / 05 / 2024

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi tarafından Arnavutköy’de açılacak olan Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Eyüpsultan İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Haberi

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi tarafından Arnavutköy’de açılacak olan Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.6 bin metrekare kapalı alana sahip eğitim merkezi hem yurt hem de eğitim hizmeti verecek. Projenin tamamlanmasıyla birlikte AGD’nin İstanbul’daki en büyük eğitim merkezi olmuş olacak. İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Taşoluk Mahallesi’nde bulunan Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temel atma töreni çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, “Bu eğitim merkezinde devamlı eğitim çalışmaları yapacağız. Ve şuurlu nesiller yetiştireceğiz. MGV ve AGD’de yetişen gençler devletine, milletine ve ümmete asla ihanet etmedi. Yetiştirdiğimiz binlerce gencimiz devletin çeşitli kademelerinde görev yapıyor. Hiçbirisi ihanet içinde olmadı. Hainlerle olmadı” dedi. Öte yandan temelin atıldığı arsayı...