07 / 05 / 2024

anadolu hayat konut sigortası

anadolu hayat konut sigortası

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, Türkiye'de yaklaşık 10 milyon mülk sahibiyle, 6 milyon 375 bin kiracının, afetlere karşı yılların birikimiyle elde ettikleri varlıklarım yitirmemesi için konut sigortası yaptırması gerektiğini vurguladı.

Bu Hayat İstanbul'da 89 bin TL taksitle! Şubat 2025'te teslim!

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Bu Hayat projesinden 89 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Bu Hayat İstanbul projesinin teslimlerinin 2025 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Kirazlı Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut! Yüzde 20 peşin 30 ay vade fırsatıyla!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yükselen Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut satışları devam ediyor. Peki 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte Kirazlı Yeni Hayat projesiyle ilgili ayrıntılar...

Bu Hayat Kurtköy'de yüzde 20 peşinatla! Teslimler 2025'te!

Ortak Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Bu Hayat projesinde toplam 306 konut yer alıyor. Teslimleri 2025 yılında yapılması planlanan Bu Hayat Kurtköy projesinde yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Fahiş kiralar ucuz Anadolu kentlerine göç başlattı! Konut kiraları nasıl düşecek? 

Kamu çalışanları, maaşa denk gelen kiralar ve artan hayat pahalılığı sebebiyle ucuz Anadolu kentlerine tayinlerini istemeye başladı. Peki konut kiraları nasıl düşecek? İşte ayrıntılar ve kiralık konut sektöründeki son durum...

Konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisi kullanırken başvuru sahiplerine hayat sigortası da kullandırılıyor. Peki, konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konutta KDV indirimi sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçacak! İşte evlerin en çok prim yapacağı iller

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile konutların net 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı 1 Nisan'dan itibaren yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Söz konusu düzenleme sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçuşa geçecek.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO, Ömerli'den 130 milyon TL'ye arsa alıyor!

İş GYO, İstanbul Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde bulunan, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki toplam 72 bin 609 metrekare büyüklüğe sahip taşınmazların, proje geliştirmek üzere 130 milyon TL bedel üzerinden satın alacak. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

anadolu hayat konut sigortası Haberi

anadolu hayat konut sigortası

Deprem sigortasının gayrimenkulun uğradığı zararın bir kısmını güvence altına aldığını söyleyen Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, teknolojik ürünler ve mücevheratın da aralarında bulunduğu konuttaki diğer eşyalann ise güvence dışında kaldığını belirtti.


Konut paket sigorta poliçesiyle hane sahiplerinin ev ve içindeki eşyalarını sadece doğal afetlerin vereceği hasara karşı değil, yangından hırsızlığa, depremden su baskı¬nına kadar pek çok riske karşı da koruma alüna aldığını ifade eden Ülken, Anadolu Konut Paket Sigorta Poliçesi"nin ev ve içindeki eşyalann yanı sıra, yaşayanlan ve onla¬rın sorumluluklarını da teminat altına aldığını söyledi.


Vatandaşların olası bir doğal afet karşısında yılların emeğiyle edinilmiş, yannian güvence altına alan varlıklarını yitirmemesi için deprem sigortasının yanı sıra konut sigortası poliçesi almasının da önemine değinen Ülken, toplumda sigorta konusundaki duyarlılığın daha da artırılmasında...