04 / 05 / 2024

anadolu sigorta anlaşmalı servisler

anadolu sigorta anlaşmalı servisler

90'ıncı yaşını kutlayan Anadolu Sigorta, 100 yaşında her haneye girmek istiyor Genel Müdür Ülken, '2025'e kadar, her evde en az bir poliçe hedefliyoruz' dedi

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Mal paylaşım davası ne zaman açılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '3 yıl önce anlaşmalı boşandım. Eski eşim daha sonra bir gerekçe göstererek veya göstermeyerek yeniden mal paylaşım davası açabilir mi? Boşandıktan sonra bu davayı hak edemeyeceği bir süre var mı?' sorusunu yanıtladı.

Ziraat Bankası anlaşmalı projelerinden elde edilen kar ne?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi kapsamında yüzde 1.78 faiz oranları ile konut kredisi kullandırırken, anlaşmalı konut projeleri kapsamında ise yüzde 0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. 250 bin TL değerinde konut anlaşmalı projeden alındığında 181 bin TL daha karlı oluyor.

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Değer artış kazancı vergisi ödenen bankalar!

Değer artış kazancı vergisi için 2. taksitler ay sonuna kadar ödenebiliyor. Vergi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödenebiliyor. İşte değer artış kazancı vergisi ödenen bankalar..

Anlaşmalı boşanmada mal paylaşımı davası!

Yargıtay 8. Hukuk Dairesi farklı bir karara imza attı. Yargıtay, çiflerin “mal talepleri olmadığını” bildirmeleri halinde daha sonra mal paylaşımı davası açamayaca

Emlak vergisi alan bankalar!

Emlak vergisi, tüm gayrimenkul sahipleri tarafından her sene iki taksit ile belediyeye ödeniyor. Ödemeler anlaşmalı bankalar aracılığı ile de yapılabiliyor. İşte emlak vergisi alan bankalar..

Emlak Konut Başakşehir dükkan fiyatları 2017!

Emlak Konut Başakşehir'de dükkanlar için yüzde 20 peşinat ödendiğinde kalan bedel anlaşmalı bankalardan kullanılan krediyle vadelendiriliyor...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında anlaşmalı bankalar!

Emlak Konut GYO yarın yeni kampanyasına start veriyor. İşte Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında anlaşmalı bankalar...

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

anadolu sigorta anlaşmalı servisler Haberi

anadolu sigorta anlaşmalı servisler

Türkiye'nin ilk sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta bu yıl 90'ıncı yaşını kutluyor. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, dünyada çok az sayıda şirketin tarihinin bir ülke tarihiyle birlikte anıldığını ve Anadolu Sigorta'nın bu şirketlerden birisi olma ayrıcalığını yaşadığını söyledi. Anadolu Sigorta'nın 2.5 milyona yaklaşan müşteri sayısı ve 4 milyondan fazla poliçelerinin bulunduğunu belirten Ülken, şunları kaydetti: 


''CUMHURİYETİN İLK ŞİRKETİ "

Cumhuriyet Türkiye'sinin ilk sigorta şirketi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Türkiye'nin tüm değerlerinin sigorta güvencesi olma anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz. Anadolu Sigorta'nın 100'üncü yılını yaşayacağı 2025'e kadar, Türkiye'de her hanede en az bir adet Anadolu Sigorta poliçesi olmasını hedefliyoruz." İlk kurulduklarında 500 bin lira olan kayıtlı sermayelerinin bugün 500 milyon liraya ulaştığını ifade eden Musa Ülken, "Bin 50...