13 / 05 / 2024

anadolu sigorta kavacık binası

anadolu sigorta kavacık binası

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Kavacık'taki yeni binasına taşındı!

Anadolu Sigorta, Levent İş Kuleleri'ndeki Genel Müdürlük ofisini Kavacık'taki yeni yerine taşıdı. Bölge Müdürlükleri haricinde Anadolu Sigorta'nın tüm Genel Müdürlük birimleri tek bir çatı altında toplanmış oldu....

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Anadolu’da 101 köy anaokuluna kavuşuyor!

Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği, “Anadolu’da 101 Köye 101 Anaokulu” kampanyasıyla anaokuluna gitme olanağı bulamayan çocukları okul öncesi eğitimle bir araya getiriyor.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

anadolu sigorta kavacık binası Haberi

anadolu sigorta kavacık binası

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.


Renovasyon çalışmaları kapsamında; modern mimari tasarım yaklaşımıyla gerçekleştirilen mekan örgütlenmeleri ile mevcut hizmet binasına ilave yaklaşık 4.000 m2’lik yeni ofis, arşiv ve sosyal alanlar oluşturuldu. İş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygun tasarlanan mekanlar, son teknoloji elektro-mekanik sistemlerle donatıldı. Ayrıca, dış bahçe mobilyası ve peyzaj mimarisi ile donatılmış 170 m2 büyüklüğündeki teras alanı da çalışanların sosyal alan olarak değerlendireceği bir mekâna dönüştürüldü.


Sigorta sektörünün öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, Aralık 2013’ten itibaren kullandığı çevre dostu yeni Genel Müdürlük binasının ofis ve sosyal alanlarını çok daha verimli,...