06 / 05 / 2024

Anadolu ve Avrupa Yakasına metro hattı yapımı ihale aşamasında

Anadolu ve Avrupa Yakasına metro hattı yapımı ihale aşamasında

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Topbaş, kentin Anadolu ve Avrupa yakalarında iki önemli metro hattı için ihale aşamasına geldiklerini belirtti.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

100 bin konutun inşası başlıyor! Bakan Kurum peş peşe açıkladı: Anadolu ve Avrupa Yakası'nda uydu kentler yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde inşa edilecek yeni konutlarla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kurum, 100 bin konutun inşasına perşembe günü başlayacaklarını açıkladı. 

İstanbul'da ikamet edenler dikkat! Bu haber 1.5 milyon evi ilgilendiriyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da şehir içi olmak züeere 1,5 milyon riskli konutu, Anadolu ve Avrupa yakasında tespit ettikleri 2 rezerv bölgeye taşıyacaklarını söyledi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Avrupa Konutları Çamlıvadi güncel fiyat listesi 2020!

Avrupa Konutları Çamlıvadi güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Çamlıvadi güncel fiyat listesi 2020 ve Avrupa Konutları Çamlıvadi proje detayları...

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Anadolu ve Avrupa Yakasına metro hattı yapımı ihale aşamasında Haberi

Anadolu ve Avrupa Yakasına metro hattı yapımı ihale aşamasında

İhale Eylül ayında


"Ataköy-İkitelli ve Dudullu-Bostancı metroları için eylül ayında ihaleler yapılacak" ifadesini kullanan Topbaş, Ataköy-İkitelli hattı ile Basın Ekspres yolu güzergahının Marmaray ve Olimpiyatköy-Bağcılar metrosu ile entegre raylı sisteme kavuşacağına dikkati çekti. Topbaş, bu şekilde Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerinin hattan istifade edeceğini aktardı. Topbaş, Anadolu Yakası'ndaki Dudullu-Bostancı metrosunun ise Maltepe,Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'den geçeceğini anlatarak, bu hattın da Marmaray, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe-Çekmeköy metrosu ile entegre olacağına işaret etti.


Açıklamaya göre, 14 Eylül'de ihalesi yapılacak Ataköy-İkitelli Hattı 13,3 kilometre uzunluğunda olacak ve saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıyacak. Ataköy, Yenibosna, Çobançeşme, Kuyumcukent, Doğu Sanayi, Mimar Sinan, Evren Mahallesi, İkitelli Kavşak, Mehmet Akif, Bahariye, Masko, İkitelli Sanayi istasyonlarından oluşacak hattın yolculuk süreleri; Ataköy-İkitelli arasında 19,5 dakika, Yenikapı-Çobançeşme...