07 / 07 / 2024

Anadolu\'dan İstanbul\'a lüks projeler

Anadolu\'dan İstanbul\'a lüks projeler

Anadolu'daki büyük inşaat firmaları İstanbul emlak piyasasının çekimine kapıldı...

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen BDDK personeline her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği verilecek! Kanun teklifine eklendi!

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeli için her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesine ilişkin kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışmalarına da neden oldu. İşte ayrıntılar...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ertuğrul tarafından kuruldu.

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

Anadolu\'dan İstanbul\'a lüks projeler Haberi

Anadolu\'dan İstanbul\'a lüks projeler

Adana'dan Konya'ya kadar Anadolu'daki inşaat şirketleri artan rekabete rağmen İstanbul'da lüks projelere başlıyor

İstanbul'da artan rekabet ve yükselen arazi ve konut fiyatları yabancı yatırımcılardan sonra Anadolulu inşaatçıların da gündemine geldi. Daha öhce İstanbul pazarına girmaya çekinen şirketler şimdi gerek çalıştıkları şirketler gerekse müşteri portföyünü arkalarına alarak İstanbul'a geliyor. 


Anadolulu yatırımcıyı da getiriyor 

Kartal, Maltepe, Kurtköy, Beylikdüzü, Esenyurt gibi İstanbul'un gelişen bölgelerinde lüks konut projelerine başlayan şirketler Anadolu'daki müşteri kitlesini de İstanbul'a taşıyor. Bu şirketlerin hedef kitleleri arasında İstanbullu yatırımcılar kadar kendi bölgelerindeki atırımcılar da yer alıyor. Anadolu'dan pek çok yatırımcı şehirlerinde güvendikleri inşaat şirketlerinden yatırım amacıyla daire satın alıyor. İstanbul'a Kartal'da yaptığı Adanus Park projesiyle giren Adanalı Son Grup, Çukurova bölgesinde 15 yılda 9 bin inşaat yaptıktan sonra Kartal'da 238 rezidanstan oluşan...