05 / 05 / 2024

Anadolu’nun Değirmenleri kitabı

Anadolu’nun Değirmenleri kitabı

Bir ülkenin değerlerinin kalıcı olması için kültürel yayınlar aracılığı ile paylaşılması ve desteklenmesi gerektiğine inanan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. “Anadolu’nun Değirmenleri” isimli kitaba destek oldu

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Anadolu'nun en büyük 500 şirketi açıklandı! Zirve yine çok sağlam

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da aynı kaldı. Önceki altı yılın birincisi şirket, 2021 yılı araştırmasında da zirvedeki yerini korumuş oldu. İşte Ekonomist dergisinin hazırladığı o şirketler...

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Elon Musk'ın Noel paylaşımı Floki Inu'nun değerini yükseltti!

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla  Floki Inu isimli şaka coininin değerini yükseltti.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Merkez ofisler Anadolu'ya açılıyor!

Koronavirüs sonrasında ofis kültürü tamamen değişti. Uzaktan çalışma nedeniyle şirketler artık merkez ofislerine Anadolu'nun her yerinden eleman arıyor.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme kitabı çıktı!

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme isimli kitap ile Kanal İstanbul Çalıştayı kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Florya Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törenle basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Anadolu’nun Değirmenleri kitabı Haberi

Anadolu’nun Değirmenleri kitabı

Anadolu topraklarında doğarak dünyaya yayılan değirmenlerin anlatıldığı “Anadolu’nun Değirmenleri” adlı kitap, mühendis Atilla Bir, M. Şinasi Acar ve tarih bilimcisi Mustafa Kaçar tarafından hazırlandı. Su ve yel değirmenlerinin gravürler, fotoğraflar ve teknik çizimler eşliğinde insan öykülerinin de eklenerek anlatıldığı kitap, topraklarımızda yer alan zengin bir mirası tüm yönleriyle ele alıyor.

Tarihin ve teknik bilgilerin insan öyküleri ile renklendiği bu değerli eserin yayınlanmasına destek olan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu;  “Bir ülkenin değerlerinin kalıcı olması için değerlerimizin kültürel yayınlar aracılığıyla paylaşılması ve eserlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Anadolu’nun Değirmenleri topraklarımızda yer alan zengin bir mirası tüm yönleriyle bize sunuyor. Bu bakış açımızın ışığında Dekar Yapı olarak Anadolu’nun Değirmenleri adlı kitaba destek olmaktan gurur duyuyoruz”...