20 / 05 / 2024

Anamur hastane projeleri

Anamur hastane projeleri

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Elvan Mersin'e ve ilçelerine AK Parti hükümetinin yapacak olduğu hizmetleri anlattı.

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

TOKİ Mersin Anamur 150 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Mersin İli, Anamur İlçesi 150 yataklı devlet hastanesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık artırma usulü ile bugün saat 15:00'te yapılacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Mehmet Türe, Anamur'da inşa edilen projeleri inceledi!

Mehmet Türe, Kalınören Mahallesi'nde yapımına başlanan ve Anamur´a kazandırılacak olan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi ve 19 Mayıs Caddesi´nde dere ıslahı Çalışmalarını Gezdi

Lütfi Elvan Anamur'daki projeleri anlattı!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Elvan Mersin'e ve ilçelerine AK Parti hükümetinin yapacak olduğu hizmetleri anlattı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Niğde Ulukışla'ya yeni devlet hastanesi geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleşen olan dev hastane projeleri kapsamında Niğde İli Ulukışla İlçesine 30 yatak kapasiteli yeni hastane yapılıyor.

Anamur hastane projeleri Haberi

Anamur hastane projeleri

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerini ziyaret eden Elvan, STK'lar, muhtarlar ve partililerle bir araya gelerek Mersin'e ve ilçelerine AK Parti hükümetinin yapacak olduğu hizmetleri anlattı. 


"TÜRKSAT 6A'YI İNŞA EDİYORUZ" 

Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'nin geçen hafta açılışının yapıldığını anımsatan Elvan, "Bu büyük projenin yanı sıra, birkaç gün önce TÜRKSAT 4B uydumuzu uzaya gönderdik. Şu anda da kendi uydumuz TÜRKSAT 6A'yı inşa ediyoruz. Bizim 4B uydumuz sadece Türkiye'ye hizmet etmeyecek. Dünyanın dört bir yanına, Afrika'ya, Orta Doğu'ya, Avrupa'ya ve Asya'ya hizmet verecek kapasitede" dedi. 


3'üncü havalimanının finansman anlaşmasının da imzalandığını kaydeden Elvan, "150 milyon yolcu kapasitesine sahip bu havalimanı, sadece Türkiye'mizin değil, dünyanın...