29 / 04 / 2024

AND Gayrimenkul ankara

AND Gayrimenkul ankara

2011’de gayrimenkul sektörüne giren Anadolu Grubu şirketi AND Gayrimenkul 2017 yol haritasını çizdi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim!

AND Gayrimenkul, geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiği ve yoğun talep gören “Bitmeyen Cuma” kampanyasını bu sene de hayata geçiriyor. 29 Kasım saat 19:00’da başlayacak olan büyük indirim kampanyası, 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

AND Gayrimenkul ankara Haberi

AND Gayrimenkul ankara

İlk projelerini İstanbul Kozyatağı’nda inşa ettiklerini, sonra Kartal’da ‘AND Pastel’ için çalışmalara başladıklarını belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Kozyatağı’ndaki ofis projemizde yüzde 53 doluluğa ulaştık.Ortalama metrekaresi kiralama rakamı 26 dolar ve bölgedeki en yüksek kira değerine sahip ofis bizim. İlk konut projemiz AND Pastel’de ise 1200 konut yer alıyor.  Bu projede de 8 ayda 500’den fazla konut sahibini buldu. 2017’de Ankara’da ve Kartal’da 2 yeni proje planlıyoruz. Bu projeler için 300 milyon lira yatırım yapacağız” dedi. Usta Ankara’da home ofis ve perakende alanı, Kartal’da ise konut planladıklarını dile getirdi. Gayrimenkulü bir ürün değil hizmet olarak gördüklerini belirten Usta, “Yaşama değer katmayı hedefliyoruz. Sektördeki ‘yap-sat’, ‘sat-yap’ gibi modellerle değil ‘yap-yaşat’ modeli ile ilerliyoruz. Kartal’da ilk konut projemizi...