05 / 05 / 2024

AND Kartal fiyatları

AND Kartal fiyatları

AND Kartal Rezidans satış ofisi iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Soğanlık AND Kartal satılık ev!

Soğanlık AND Kartal satılık ev teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Efes Pilsen'in Kartal fabrika arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İnşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bursa Grup İnşaat A.Ş. Koordinatörü Mustafa Andıç, konut fiyatlarının enflasyonun altında ilerlediğini söyleyerek, bu durumun bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Dünyada birçok alanda kullanılan demir fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme yaşandı. Demir fiyatları şu anda aşağı yönlü hareket etmeye başladı.

Petrol fiyatları arttı! Akaryakıta yeni zamlar yolda mı?

Petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Petrol fiyatları yeniden yükselişe geçti. Petrol fiyatları, IEA'nın Rus petrolüne ilişkin açıklamaları ile birlikte yüzde 8’e yakın artış kaydetti.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak mı?

Konut kredilerindeki düşük faiz oranları satışları artırdı. Artan talep sonrası fiyatlarda da artış yaşandı. Peki fiyatlar artmaya devam edecek mi?

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

AND Frekans Kartal fiyatları!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal'da yer alan AND Frekans Kartal fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 298 bin TL'den başlıyor...

Daire Kartal fiyatları 2018!

Bodur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Daire Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayı itibari ile başladı..

Tual Adalar Evleri Kartal fiyatları 2018!

Tual Adalar projesi Kartal'da Dağ Mühendislik tarafından altı blok olarak inşa ediliyor. Tual Adalar Evleri Kartal fiyatları 2018 375 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018!

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018 kapsamında projedeki konutlar 399 bin TL'den başlıyor. Proje 100 milyon dolar yatırım değerine sahip..

AND Pastel Kartal daire satış fiyatları!

AND Pastel Kartal daire satış fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje AND Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Tual Adalar Konutları Kartal fiyatları!

Tual Adalar Konutları Kartal fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. 2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan projede taksit ödemelerine 12 ay sonra başlanabiliyor...

AND Kartal fiyatları Haberi

AND Kartal fiyatları

AND Kartal Residence İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilecek. 7 blok olarak tasarlanan projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılacak. 


AND Kartal Rezidans satış ofisi ile 0850 393 40 00 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Proje 46 bin 597 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.


1.595 daire, 35 mağaza ve 42 ofisten oluşan AND Kartal Soğanlık Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede ön talepte bulunanlar için satışlar önümüzdeki hafta başlıyor. 


AND Kartal projesinin 175 bin metrekaresi konut alanı, 5 bin 280 metrekaresi ticare alanı, 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından meydana geliyor. Projede fiyatlar henüz netleşmedi.


Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre yakınlıkta olan Soğanlık AND Kartal'da eğitim kurumu, sauna, sağlık hizmetleri, alışveriş merkezi, fitness ve yüzme havuzu gibi sosyal...