03 / 05 / 2024

and kozyatağı projesi

and kozyatağı projesi

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

AND Pastel'den Şubat kampanyası!

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor. 

AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına destek!

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına ANd Pastale projesi ile destek veriyor. Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor...

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

AND Frekans'ın lansmanı yapıldı! 309 bin TL'ye!

Anadolu Grubu’nun yeni projesi AND Frekans projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 309 bin TL'den başlıyor.

AND Frekans basın lansmanı 13 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, yeni projesi AND Frekans'ı tanıtmak için basın toplantısı düzenliyor.

AND Frekans Kartal teslim tarihi!

1+1 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunulan AND Frekans Kartal projesi E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

16 soruda AND Frekans projesi!

AND Frekans projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.  "Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 297 bin TL'den başlıyor. İşte 16 soruda AND Frekans projesi...

and kozyatağı projesi Haberi

and kozyatağı projesi

ANADOLU Grubu, inşaat sektörüne iddialı geliyor. AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor. 


Sözcü...