16 / 05 / 2024

and yapı projeleri 2016

and yapı projeleri 2016

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta "Büyük kentlerdeki nüfus artışı da arzı arttırıyor. Bu durum da sektör için ciddi bir potansiyel sunuyor" dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

EYT'de 2. aşama ortaya çıktı! Bağ-Kur'lulara 5 yıl erken emeklilik mi geliyor?

Geçtiğimiz sene müjdesi verilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yapılan düzenleme kapsamında 1 milyon kişinin erken emekli olmasına olanak sağlanacağı belirtildi. EYT'li olmak isteyenler de bu imkandan faydalanacaklar. 

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Memur maaşları yeniden artırılacak mı? Kamu çalışanlarına ek zam talebi geldi!

Memur zammıyla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yapılan yüzde 30'luk zammı yeterli bulmayan memur sendikası, hükümete çağrı yaparak, ek zam talebinde bulundu.

Bu 7 bankada adeta deprem oluyor! Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, QNB, Akbank, TEB, ING peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Ekim ayının neredeyse 3 haftasını geride bıraktığımız şu günlerde 7 bankada peş peşe deprem yaşandı. Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, QNB, Akbank, TEB, ING peş peşe açıkladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Murtaza Gürbüz, Hakan Uğurtan ve Mehmet Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

and yapı projeleri 2016 Haberi

and yapı projeleri 2016

Gayrimenkul sektörünün Türkiye'de 'ekonominin lokomotifi' olduğunu, her an değişim ve büyüme gösteren dinamik bir sektör olduğunu vurgulayan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta "Büyük kentlerdeki nüfus artışı da arzı arttırıyor. Bu durum da sektör için ciddi bir potansiyel sunuyor" dedi. Arsa fiyatlarının yüksekliği, inşaat maliyetlerinin artması ve yüksek faiz oranlan ev sahibi olmayı her geçen gün daha zor hale getirdiğini belirten Usta "Doğru lokasyonda, ihtiyaçlara doğm cevap verebilecek projelere olan bu taleplerin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Firmalar, yürüttükleri bu esnek ödeme seçenekleri ile tüketicileri satış ofisine çekmeye devam edecek. Firmaların kendi bünyelerinde gerçekleştirdikleri vadelendirme seçenekleri yatırımcılar tarafından daha cazip bulunuyor. Bu nedenle markalı konut satışlannda müteahhit kredilerinin oranı artmış durumda" diye konuştu. 2017'de kentsel dönüşümün...