25 / 07 / 2024

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakan Yardımcısı oldu! Mustafa Levent Sungur da TOKİ Başkanı olarak atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakan Yardımcısı oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Ömer Alptekin: 7'ye yaklaşan depremler yaşanabilir! 

İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Alptekin, Van depremini değerlendirdi. Alptekin, bölgede geçmiş zamanlarda 7'nin üzerinde depremler yaşandığını ve bundan sonraki süreçte de bunun yaşanma ihtimalinin olduğunu belirtti...

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli Ahmet Kaya, Hakan Göksel, Kasım Güneş Öner, Memduh Erdoğan ve Ömer Altınparmak ortaklığında kuruldu.

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Tavşan, Erhan Tavşan ve Ömer Köse ortaklığıyla kuruldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan'dan Sevakin Adası'nı istedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Cumhurbaşkanı Ömer El-Beşir'e " 'Sevakin Adası'nı bize tahsis etseniz de tamamiyle şöyle bir restore etsek, bu adayı tekrar tarihi şanına layık bir hale getirsek' dedim" dedi.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Niğde Tepeköy'deki Kör Ana Anıt Mezarı TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyde bulunan ve 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edilen Kör Ana Anıt Mezarı'nın korunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ömer Kurt evini satıp cami yaptırdı!

Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan Ömer Kurt, evini satıp imkanlarını kullanarak kendi arazisinin üzerine inşa ettiği camide, müftülüğün izniyle 8 yıldır hem imamlık hem de Kur'an öğreticiliği yapıyor.

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı Haberi

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, kalite ve fiyat açısından çok uygun konutların yapılmaya başlandığını ifade ederek, satışların durgun olduğu dönemlerde konut almanın karlı bir yatırım olacağını belirtti.

Ankara’da konut yatırımlarının, yaşam projeleri ile birlikte, artarak sürdüğüne dikkati çeken Yazıcı, yeni yapılan konut projelerinin, adeta bir yaşam merkezi haline geldiğini söyledi. Konut almak isteyen vatandaşlara da çağrı yapan Animder Başkanı Yazıcı,  seçim dönemleri konut almak için, fırsat zamanları olduğunu hatırlattı. 

Yazıcı, Ankara’da konut fiyatlarının yapılan kampanyalar ile birlikte, uygun fiyat noktasına geldiğine işaret ederek, "Konut üretiminde artış olmasına rağmen, genel seçim süreci dolayısıyla yaşanan durgunlukta, konut almanın tam zamanı. Fazla satış olmadığı için de fiyatlar gayet makul” dedi.

Seçim dönemlerinde faiz ve dövizde değişim ihtimali dolayısıyla...