04 / 05 / 2024

anıttepeye yeni havuz

anıttepeye yeni havuz

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Ankaralılar'a yeni havuz müjdesi verdi: Havuzun bulunduğu binaya 'dayanıklılık raporu' verilmedi ve kapatma kararı tamamen güvenlik nedeniyle alındı dedi...

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

9 konut projesine toplam 7,5 milyar TL’lik yatırım!

Nexonya, toplam 105 adet villa ve 344 adet konuttan oluşan 7 yeni projeye başladığını açıkladı. Söz konusu projelerin yüzde 20’sinin çıktığı an satıldığı öğrenildi.

Nexonya'dan 7 yeni proje!

Kurulduğu günden bu yana Ümraniye, Maltepe ve Çekmeköy’de toplam 166 yeni konut inşa eden Nexonya, toplam 105 villa ve 344 konuttan oluşan 7 yeni projesini de görücüye çıkardı.

E-Devlet hesabınızı hemen kontrol edin: Almayı unuttuğunuz paranız olabilir!

Günümüzde birçok sigortalı çalışanın yeni başladığı iş yerlerinde otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kapsamına alınıyor. Bu sistemle birlikte çalışanların maaşlarından belli bir miktar kesinti gerçekleşiyor ve bu birikimleri birçok kişi farkında olmadan bankada biriktiriyor.

Yeni evlenecekler için faizsiz 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurulan yeni evlenecekleri yakından ilgilendiren 150 bin TL evlilik kredisinin ne zaman verileceği ve başvuru şartları merak ediliyor. 

A101’de Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düştü!

Temmuz ayına girer girmez yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan A101, yeni indirimlerinin 6 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını duyurdu. Buna doğrultuda, Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz 2023...

Bakanlığın zam mesaisi başladı! Asgari ücret, emekli ve memur zamları peş peşe açıklanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabineyi duyurmasından sonra Bakanların çalışmaları hız aldı. Gündemde ise temmuz maaş zamları var...

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

İBB’den evlilik desteği! İBB evlilik desteği başvurusu nasıl yapılır? İBB evlilik desteği başvurusu şartları nelerdir?

İBB evlilik desteğinde bulunacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni evlenecek vatandaşlara faizsiz olarak kredi verileceğini açıklamasının ardından İBB de atağa geçti. İşte detaylar!

MediaMarkt'da Blender Set 849 TL, Çay Makinesi 799 TL! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

MediaMarkt  24 – 27 Mart kampanyaları ile bir ok teknolojik üründe kampanya düzenledi. Bir önceki kampanyasında vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan MediaMarkt, Yeni indirimli ürünleri ile  vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

anıttepeye yeni havuz Haberi

anıttepeye yeni havuz

Ankara Anıttepe'de yıkılan havuzun yerine daha modern bir havuz inşa edilecek. 


ANKARA Anıttepe'deki havuzun kapatılması çeşitli tartışmalara neden olmuştu. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Ankaralılar'a yeni havuz müjdesi verdi: "Havuzun bulunduğu binaya 'dayanıklılık raporu' verilmedi ve kapatma kararı tamamen güvenlik nedeniyle alındı. Aynı vere yeni bir havuz yapılacak. projelendirmesi başladı. Alanın zemini kontrol ediliyor, uygunluğuna bakılıyor. Bir plan çıkarılacak ve ardından yeni havuzun inşasına...