29 / 04 / 2024

anka group fikirtepe

anka group fikirtepe

Anka Group, 50 bin metrekare arsa üzerindeki 2500 konutluk projesinin temelini atarak Fikirtepe’de bir ilke daha imza attı. Bugünkü törenle beraber Fikirtepe’de ilk inşaat başlamış oldu...

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Anka Yapı Fikirtepe'de protesto edildi!

Fikirtepe'de faaliyet gösteren Anka Yapı ile kat karşılığı sözleşme yapanlar inşaat çalışmalarının başlamamasını ve kira bedellerinin ödenmemesini protesto etti. Vatandaşlar, bakanlığı göreve çağırdı. İşte ayrıntılar...

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirecek!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Bölgedeki en büyük arazide hayata geçirilecek proje, konut, ticari alan ve home ofislerden oluşacak.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'de yeni proje!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de ortak oldu!

Diyarbakır kökenli Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşüm projeleri için güçlerini birleştirdi. İlk adımı Fikirtepe’de atan ortaklar bölgede 1100 konut inşa edecek. İşte projeleri...

Anka Yapı'ya Fikirtepe projesinde fesih kararı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı.

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Yiğit Group Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Cuma Yiğit'in başında bulunduğu Yiğit Group en son Fortis projesi ile öne çıktı. Ailenin et işi de var. Kadıköy Fikirtepe'deki 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm proje ise birkaç ay içinde start alacak.

Selimoğlu Group Fikirtepe sözleşmelerini feshetti!

Selimoğlu Group Fikirtepe Eğitim Mahallesinde anlaştıkları adadaki imza oranlarında her hangi bir ilerleme olmaması sebebi ile tüm masraflarından feragat etmek yolu ile karşılıksız olarak sözleşmeleri feshetti...

Selimoğlu Group'tan Arap yatırımcıya 400 milyon dolarlık satış!

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

anka group fikirtepe Haberi

anka group fikirtepe

Daha önce de programlandığı ve belirtildiği üzere Kadıköy Hasanpaşa’daki Yeni Salı Pazarı meydanında büyük bir kalabalığın katılımı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Kadıköy Belediye Başkan 

Adayı Sayın Avukat Hurşit Yıldırım, Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaadet Temel ve devlet erkanının da katılımı ile Fikirtepe’nin ilk temeli atıldı.