14 / 05 / 2024

Ankapark için mahkeme kararı

Ankapark için mahkeme kararı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "yargı kararı sorununu çözerek inşaatına yeniden başlayacağını" söylediği Ankapark projesi bir engele daha takıldı. Proje için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kiracılar aman dikkat! Mahkemeden kira ödemesi için emsal karar geldi: Şimdi bu detaya bakın!

Mahkeme, Bursa'da kirasını 22 kuruş eksik ödeyen kiracıyı haksız buldu. Kiracı için tahliye karar verildi. İşte ayrıntılar...

Yargıdan kilometresi düşürülen araç için karar!

Ankara 19’uncu Asliye Mahkemesi kilometresi düşürülen araçlar için emsal bir karar verdi. Mahkeme kilometresini usulsüz düşürdüğü tespit edilen otomobil satıcısının oluşan 8 bin liralık değer kaybını müşteriye ödemesine hükmetti.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Emekli olmak için bekleyenler dikkat! O karar iptal edildi!

Yüksek Mahkeme, emekli aylığı tahsis talebinde bulunmak için "işten ayrılma" şartı aranması kuralını anayasaya aykırı bularak iptal etti...

Mahkemeden Tozkoparan için flaş karar!

İstanbul Tozkoparan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında kriz yaşanmaya devam ediyor. Mahkeme Tozkoparan'da devam eden yıkımlar için durdurma kararı aldı. 

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini mahkemede geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

Eminönü balıkçıları için yeni karar!

Eminönü’ndeki tarihi balıkçıların tahliyesine ilişkin davada mahkeme, 3 nolu tarihi balıkçı teknesinin kira sözleşmesinin hala devam ettiğine hükmederek, tahliye kararının durdurulması için karar verdi.

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Ankapark'ın yapımı için 1.3 milyar TL harcandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark bütçesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ankapark'ın yapımı için 2 milyar TL değil, 1.3 milyar TL civarında harcama yapıldığı ifade edildi.

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

Ankapark için mahkeme kararı Haberi

Ankapark için mahkeme kararı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "yargı kararı sorununu çözerek inşaatına yeniden başlayacağını" söylediği Ankapark için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Danıştay 14. Dairesi Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılması düşünülen ve ihalesine dahi çıkılan arıtma tesisinin projesinin yürütmesi...