04 / 05 / 2024

ankapark ihalesi 2018

ankapark ihalesi 2018

Muharrem İnce, dün yapılan Ankapark ihalesiyle ilgili olarak hükümete birtakım eleştirilerde bulundu...

Ulus Meydanı Projesi 2019'da tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Ulus Meydan Projesini gelecek yıl bitirmeyi hedeflediklerini söyledi...

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankapark ne zaman açılacak? İşte o tarih!

Türkiye'nin Disneyland'i olarak adlandırılan Ankapark'ın ihalesi yapıldı. Peki Ankapark ne zaman açılacak?

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Ankapark'ın ihalesi yine ertelendi!

3'üncü kez ihalesi iptal edilen Ankapark için bugün yeniden ihaleye çıkıldı. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı ihaleye GBM Ticaret-Çelik ortak girişim grubunun teklif verdiği öğrenildi.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Kanal İstanbul'un ilk ihalesi sonbaharda!

Türkiye’nin mega projeleri arasında sıralanan ve 15 Ocak 2018’de güzergâhı açıklanan Kanal İstanbul projesinin ilk ihalesi için geri sayım sürüyor..

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ankapark ihalesi 2018 Haberi

ankapark ihalesi 2018

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Kötü yönetimin, kamu kaynaklarını talan etmesi uygulaması, kendi belediyelerini de kuşatmış durumda. Talan uygulamalarının sonuncusu dün milletimizin gündemine geldi" ifadesini kullandı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; "Ankara Büyükşehir Belediyesinin, yaklaşık 2 milyar TL harcayarak yaptırdığı Ankapark için harcanan kamu kaynaklarının bugün için değeri yaklaşık 3 milyar TL düzeyinde" hatırlatmasında bulunan İnce şöyle devam etti:

— Bu projenin dün yapılan ihalesinde yıllık kira bedeli 26 milyon TL olmuş ve proje 29 yıllığına kiraya verilmiştir. Bu ihale rakamına göre projenin cari değeri, 12 yıllık kira bedeli karşılığı olarak 300 milyon TL düzeyindedir. Ankapark için yaklaşık 300 milyon TL olan proje değeri için, yine yaklaşık 3 milyar TL kamu kaynağı kullanılmış,...