02 / 05 / 2024

Ankara Adliyesi ek hizmet binası

Ankara Adliyesi ek hizmet binası

Ankara Adliyesi ek hizmet binasına ödenen kiranın, beş yıl için yaklaşık 20 milyon lira olduğunu açıklandı. CHP’li Gök, “Fiziki şartları yetersiz olan binaya bunca parayı vermek yerine modern bir bina inşa edilirdi” dedi.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Ankara Adliyesi'nin taşınmasına yargı son noktayı koydu: Taşınamaz!

Yargı, Ankara Adliyesi’nin taşınmasına ilişkin imar planı değişikliğini iptal ederek, taşınamayacağı yönünde karar aldı..

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Ankara Adliye binası TBMM'de konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Adliyesi'nin taşınacağı yönündeki iddialara ve halihazırda kullanılan binaları meclis gündemine taşıdı..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Ankara Üniversitesi Teknokent ek alanı imar planı askıda!

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ek Alanı nazım imar ve uygulama imar planı değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Ankara Adliyesi ek hizmet binası Haberi

Ankara Adliyesi ek hizmet binası

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, otoparkın yetersizliği ve asansörlerin çalışmadığı gibi şikayetlerle gündeme gelen Ankara Adliyesi ek hizmet binasına ödenen kiranın, beş yıl için yaklaşık 20 milyon lira olduğunu açıkladı. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Fiziki şartları yetersiz olan bir binaya bunca parayı vermek yerine modern bir bina inşa edebilirlerdi” dedi. Gök'ün soru önergesine verdiği yanıtta, Ankara Adalet Sarayı'nın fiziki olarak yetersiz kaldığını belirterek, yeni bir adliye binası yapılana kadar, adliyenin ek binada da hizmet vermesi zaruretinin doğduğunu kaydeden Bozdağ, şunları söyledi:


10 AYDIR KİRA ÖDENİYOR


“Bu bina, Mart 2015 tarihli izin yazısı ile 5 yıllığına kiralanmıştır. Binanın yıllık kira bedeli stopaj hariç 3 milyon 952 bin 296 liradır.'' Binaya yeni yılla birlikte kira ödenmeye başlandığını vurguluyan Levent Gök, konuyla ilgili olarak,...