04 / 05 / 2024

ankara Anadolu Bulvarı

ankara Anadolu Bulvarı

İnşaat sektörünün geride bıraktığımız yıl en çok konuşulan konularından biri Türkiye’nin dört bir yanında yükselen marka konut ve ofis projeleri ile büyük şehirlerde hayata geçen yeni ulaşım ağlarının gayrimenkule etkisi oldu.

Onur Öngün: Anadolu da artık yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Türkiye genelinde özellikle son 10 yıldır devam eden alt ve üst yapı yatırımları, uzun yıllar kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Anadolu'ya ilaç gibi geldi. Şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu.

Onur Öngün: Anadolu Bulvarı lokasyonuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Başkent Ankara’nın büyümesiyle bazı bölgelerde yaşanan yığılma beraberinde çok sayıda sorunu da getirirken, bakir; buna karşın kent merkezine yakın lokasyonlar öne çıkmaya başladı.

Ankara Anadolu Bulvarı'nda bakım onarım çalışmaları başladı!

Trafiğe kapatılan Necip Fazıl Kısakürek köprüsündeki bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Anadolu Bulvarı'nda sabah saatlerinde yoğunluk yaşanmaya başladı..

Ankara'da yol calışması için onay bekleniyor!

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, "Koruma amaçlı imar planı önerisini, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunduk, onay bekliyoruz. Onay öncesinde bu yolla ilgili herhangi bir şey yapmak mümkün değil" diye konuştu

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Bulvar Loft projesinde kiralama hareketliliği!!

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

AAOSB'de 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Sincan'daki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Bulvar Ankara Evleri fiyat!

Bulvar Ankara Kocalar Yatırım imzasıyla Ankara  Pursaklar'da hayata geçiriliyor. Kocalar Bulvar Ankara 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bulvar Ankara Evleri fiyat!..

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

ankara Anadolu Bulvarı Haberi

ankara Anadolu Bulvarı

Anadolu Bulvarı, Ankara-İstanbul-Eskişehir hattını birbirine bağlayan çok önemli bir hat olmasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, tamamlandığında Avrupa’nın en büyük tema parkı olacak Ankapark ve şehrin en önemli iş-yaşam merkezlerini birbirine bağlayan yapısıyla, yatırımcıların geçen yıl en fazla ilgilendikleri lokasyonların başında geldi. 


Anadolu Bulvarı üzerindeki nadir konut alanlarından biri olan Urankent’te proje konutlar inşa eden Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, doğru lokasyonun gayrimenkulde sağlayacağı kazancın görülmesi açısından Anadolu Bulvarı’nın en önemli örneklerden biri olduğunu vurguladı.

“Urankent sahiplerine talih kuşu kondu”

Çelik, Uran Holding tarafından Urankent’te hayata geçirilen konut projelerinin Anadolu Bulvarı lokasyonunun öncüsü olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:


“Anadolu Bulvarı şehrin batı trafiğinin yükünü büyük ölçüde aldı. Bu durum kent merkezinden uzaklaşmadan, rahat ve konforlu konutlarda yaşamak isteyenlerin de dikkatini çekince Urankent...