17 / 05 / 2024

ankara antalya tcdd

ankara antalya tcdd

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman açıkladı: "Belki gelecek yıl Antalya alınabilir programa. Konya-Antalya 1 saat olur. Ankara-Antalya 2.5 saat."

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Aydın illerinde yer alan 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Market fiyatları uçtu! Mart'ın zam şampiyonu limon oldu! İşte 4 Nisan 2022 İstanbul, Ankara, Antalya Hal fiyatları...

Düzenli şekilde üretici ve market arasındaki fiyat farkını takip eden Tarım Platformu tarafından, Mart 2022'de fiyat farkının ilk defa 5 katı aştığı belirlendi. Peki en çok hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte 4 Nisan 2022 İstanbul, Ankara, Antalya Hal fiyatları... 

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

TCDD'den Ankara'da satılık gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Ankara Polatlı'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

ankara antalya tcdd Haberi

ankara antalya tcdd

Demiryolculukta yetişmiş ve yeterli kadrolarımız var mı? 

Demiryolları aslında Türkiye'de hem yol olarak geri kalmış, hem de teknolojisi ilerleyememiş. Türkiye'de demiryolu mühendisi yok; bölüm ilk defa Karabük Üniversitesi'nde kuruldu. Altyapıyı oluşturmaya çalışıyoruz.

- Hedefleri nedir tren maceramızın?

2023'e kadar hedef var. Bu iktidar yönetime geldiğinde, tüm üniversiteleri -ODTÜ, Yıldız Teknik- topladı. 100 civarında hoca ve uzmanlar Türkiye'de ulaşım master plan stratejisi yaptı. O stratejiye göre bunlar hedeflendi. 2023'e kadar onlar yapılacak. Hükümet her yıl birini programa alıyor. Bu yıl mesela biz Kayseri'yi yolladık. Belki gelecek yıl ya da bu yıl çok yüklenirsek Konya-Antalya ya da Isparta alınabilir gündeme. 

- Zaman belirtseniz de müjdeyi ben vermiş olsam? 

Onun ne zaman alınacağını bilmiyoruz. Geçen sene İzmir alındı, bu sene Kayseri. Belki Antalya da alınabilir. Buna biz...