05 / 05 / 2024

Ankara Batıkentte inşa edilen spor kompleksinde sona gelindi

Ankara Batıkentte inşa edilen spor kompleksinde sona gelindi

Yenimahale Belediyesi'nin Batıkent'e inşa ettiği spor kompleksinde sona gelindi. İnşaatı hızla yükselen tesis, yakın zamanda kapılarını açacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için düğmeye bastı. Sincan'da inşa edilecek projede 1.012 konut yer alıyor.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam 360 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih resmen geldi... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 360 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın...

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 309 ucuz konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor.

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Ankara projeleri için start verdi! 1.048 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da da 2 yeni projede 1.048 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ Ankara projeleri için düğmeye bastı! Başkente 199 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Sel bölgelerinde inşa edilmesi planlanan konutların akıbeti mecliste!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilmesi planlanan konutları TBMM gündemine taşıdı. Baltacı, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

Ankara Batıkentte inşa edilen spor kompleksinde sona gelindi Haberi

Ankara Batıkentte inşa edilen spor kompleksinde sona gelindi

Tüm Yenimahalle halkına ve amatör sporculara hizmet verecek tesis, Batıkent'teki önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacak.Batıkent Kent-Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının eskiyerek kullanım ömrünü doldurması üzerine Yenimahalle Belediyesi ekipleri harekete geçti. Mevcut sahayı yıkarak alanda tam donanımlı bir tesis için kolları sıvayan ekipler, kısa zamanda büyük mesafe kat ederek tesiste sona yaklaştı. 10 bin metrekare alanda hayata geçen yeni spor kompleksi- FİFA standartlarına uygun olacak. 


Sabah...