27 / 04 / 2024

Ankara besa

Ankara besa

BESA Grup Ankara'da sağlayacak özelliklerle 104 ofisin yer aldığı Besa Kule projesini hayata geçiriyor. Proje teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Besa Kule, Eskişehir Yolunda inşa ediliyor.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Ankara'da en çok 1+1 konutlar talep görüyor!

Ankara'da hızla yaygınlaşan 1+1 konutlar, öğrencilerin gözdesi oldu. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son dönemde yaptıkları konut projelerinde en fazla talep gören konut türünün 1 artı 1’ler olduğunu belirtti.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Ankara Kent İncek'te ön talep süreci devam ediyor!

YAKLAŞIK 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor.

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara besa Haberi

Ankara besa

Haziran 2015'te teslimlere başlanacak projenin Ankara iş dünyasına yeni bir adres sunacağını belirten Besa Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Firmalar artık, ofislerin çalışma hayatındaki hıza uyum sağlayacak özelliklerle donatılmasını istiyor. Besa Kule'de yer alan firmaların işlerini kolaylaştıracak çözümlerimiz sayesinde işler tıkır tıkır yürüyecek'' dedi. Projede 25 mağaza olacağını belirten Bezci, projeyi Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa ettiklerini...