04 / 05 / 2024

ankara beylikköprü yol sorunu

ankara beylikköprü yol sorunu

Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı bir köyün çeşitli sorunları mecliste taşıdnı. Konu ile ilgili olarak Ankara Milletvekili Levent Gök, soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti..

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Rize'de kamu ve özel binaların inşasına afet öncesi planı!

Doğal afet durumunda risk teşkil eden şehirlerden olan Rize'nin İl Afet Risk Azaltma Planı hazırlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan plan ile afetler yaşanmadan tedbir alınması planlanırken, bundan sonra il genelindeki tüm köprü, yol, kamu ve özel binalar plan doğrultusunda yapılacak.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Yol demek, köprü demek Türkiye’nin güçlenmesi demek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yol demek, köprü demek, tünel demek, viyadük demek, havalimanı demek Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve güçlenmesi demek." dedi.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

ankara beylikköprü yol sorunu Haberi

ankara beylikköprü yol sorunu


Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı bir köyün çeşitli sorunları mecliste taşındı. Konu ile ilgili olarak Ankara Milletvekili Levent Gök, soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti.


Gök önergesinde "Polatlı İlçesi Beylikköprü Köyü ile ilgili olarak 02.12.2013 tarihinde zamanın Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yanıtlanması istemiyle verdiğim yazılı soru önergesine İçişleri Bakanı Efkan ALA tarafından verilen 14.03.2014 tarih ve 29416146-40/5762 sayılı yazıyla verilen yanıtta “Gerekli altyapı çalışmaları bütçe imkanları dahilinde yapılmaktadır” denmiştir.


Buna rağmen, aradan 3 yılı aşkın bir süre geçtiği halde Polatlı ilçesi Beylikköprü köyüne/mahallesine yazılı soru önergemde ifade ettiğim sorunların çözümü doğrultusunda bir çalışma yapılmamıştır." dedi. Bu bağlamda 4 soru sordu.


1- Polatlı ilçesi Beylikköprü köyünün ağaç direkli olarak yapılan ve çok eskidiğinden sık sık arızalara yol...