30 / 04 / 2024

ankara boğazı son durum

ankara boğazı son durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşık 250 gençle Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda bir araya gelerek Ankara’yı tartıştı. İşte Ankara'nın dev projelerinde son durum...

Kanal Ankara'da saha çalışmaları bu ay başlıyor!

Ankara Büyükşehir'in mega projesi "Kanal Ankara"yla ilgili ilk saha çalışmaları bu ay başlıyor. 11 kilometrelik boğazda öncelik yola verildi. 3 ay içinde de peyzaj çalışmaları başlayacak.

Ankara Boğazı projesinde son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 30 Mart yerel seçimleri öncesi açıkladığı Ankara Boğazı Projesi'nin fizibilite çalışmalarında sona gelindi. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 5 yılda tamamlanacak...

İmrahor Vadisi Boğaz Projesi'nde son durum ne?

Ankara İmrahor Vadisi'nde yapılması planlanan ' Ankara boğazı ' projesinin planları hazırlandı. Plana göre vadi tabanı ticaret, konut ve turizm alanı adı altında imara açılıyor...

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

Kanal İstanbul, asıl boğazın yerini tutmaz!

Son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'da kazmanın bu yıl vurulması bekleniyor. Kanal İstanbul projesinin, ilk etapta beton ve çimento sektörüne hareket getirmesi öngörülüyor. Projenin fiyat anlamında ise boğazın yerini alamayacağı ifade ediliyor.

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

Boğaz'daki arsa satışına izin çıkmadı!

İBB tarafından Kandilli sırtında bulunan, Boğaz manzaralı ve son derece değerli arazinin satışı, belediye meclisinde oy çokluğuyla reddedildi.

Boğaz'da 60 yalı satılmayı bekliyor!

Yalı piyasası son yıllarda oldukça durgun. İstanbul Boğazı'nda halen irili ufaklı 60'a yakın yalı müşterisi bekliyor. Son 10 yılda 37 yalı el değiştirdi. Körfez ülkelerinden yatırımcıların ilgisi dikkat çekiyor...

İBB, Boğaz'ın kıyısındaki arsasını satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'de boğaz kıyısında yer alan son derece stratejik konumda bulunan arsasını satış listesine ekledi. 

Ankara Boğazı yeniden ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kamuoyunda "Kanal Ankara" olarak da bilinen Ankara Boğazı Projesi"ni yenidenihale edeceklerini bildirdi.

Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulunamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulamıyor. İBB son 3 yılda 4 ihaleyi teklif verenin olmaması nedeniyle iptal etti.

Mimar Sinan Genim Boğaz'daki son durumu yorumladı!

Milliyet Gazetesi, Mimar Genim ile birlikte Kız Kulesi’nin önünden Karaköy yönüne dönüp Kabataş’a uzanan bir yolculuk yaptı ve yolculuk esnasında Boğaz’daki son durum hakkında konuşuldu.

Boğaz'daki tarihi bina restorasyonları artıyor!

İstanbul Boğazı kıyısında bırakın yeni inşaat yapmayı "çivi çakmak" bile yasak. Ama son yıllarda "restorasyon", "tarihi eser onarımı" adı altında yapılan yeni binalarınsayısı hızla artmaya başladı.

ankara boğazı son durum Haberi

ankara boğazı son durum


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşık 250 gençle Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda bir araya gelerek Ankara’yı tartıştı. “Ankara’da Turizm Nasıl Gelişir?”konu başlığı altında gerçekleşen programda Başkan Gökçek, sinevizyon eşliğinde gençlere Başkent turizmi için Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve çalışmaları devam eden projeleri anlattı. Başkan Gökçek, daha sonra da katılımcı gençlerin sorularını cevaplandırdı.



“GENÇLERLE ANKARA’YI TARTIŞALIM İSTEDİK”


Salonu dolduran ve Ankara başta olmak üzere değişik illerden gelen gençlerin alkışları arasında salona giren Başkan Gökçek konuşmasına, “Genç arkadaşlarımızla Ankara’yı tartışalım istedik. Ben konu başlıklarına göre Ankara’yı anlatayım, sonra da sizlerin sorularını alıp, cevaplandıracağım. İnşallah güzel bir çalışma olur” diyerek başladı.


İlk günkü tartışma başlığının “Ankara’da turizm nasıl gelişir?” olduğunu açıklayan Başkan Gökçek, “Ankara turizm açısından son derece fakir. Yıllık olarak Ankara’ya gelen yabancı sayısı...