04 / 05 / 2024

Ankara Bulvarına kapama

Ankara Bulvarına kapama

Yaptıkları yatırımlarla Ankara’nın gelişimine yön veren gayrimenkul uzmanları da yoğun trafiğe sahip Ankara bulvarının kapatılmasını eleştirdi. Onur Öngün: “Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. " dedi.

Ankara Bulvarı 17 Ağustos'ta kapanacak!

Ankara’da tartışma yaratan Ankara Bulvarı’nın kapatılacağı tarih belli oldu. Melih Gökçek’in konuyla ilgili basın toplantısı düzenlediği salonda ekrana yansıtılan yazıda, Ankara Bulvarı’nın kapatılacağı tarih 17 Ağustos 2015 saat 03.00 olarak belirtildi.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Adana-Ankara Otoyolu'na mola yeri yapılması talebi mecliste!

Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas ve Ankara arasına YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu yıl Sivas'a kadar Ankara'yı yüksek hızlı trenle bağlayacaklarının müjdesini verdi.

Ankara Bulvar Loft projesinde kiralama hareketliliği!!

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

Konkordatoda geçici süreler tamamlandı!

Konkordato kesin mühlet sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ankara Barosu’na üye Av. Ümit Erkan Durna, geçen yılın ortalarında konkordato başvurusunda bulunanların kesin mühlet aşamasına geldiğini hatırlattı. 

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

Ankara Bulvar Loft Evleri teslim tarihi!

Bulvar Loft Evleri Ankara İncek Gölbaşı'da 37 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Ankara Bulvarına kapama Haberi

Ankara Bulvarına kapama

Ankara’da son günlerin en önemli yerel gündem maddesi olan Ankara bulvarının kapatılması kararına gayrimenkul yatırım uzmanlarından tepki geldi.


Ankara Bulvarı'nın kapatılması trafiği nasıl etkileyecek?


Özellikle yabancı yatırımcıları Başkent’e getirerek, kentin büyümesine katkı sağlayan gayrimenkul yatırım şirketlerinden Onursal Gayrimenkul Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, sektör temsilcilerinin Ankara’nın doğru ve sağlıklı büyümesi, arsaların değer kazanması için büyük uğraş verdiğini kaydetti.


Onur Öngün, kentlerin büyümesinde yolların büyük önemi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. Bizler için de büyük önem taşır. Arsanın hemen yakınından bir yolun geçmesi, sadece insanları trafik çilesinden kurtarmakla kalmaz, o bölgenin değerine değer katar. Yeni yolun açılması, sabah sıcak yatakta en az 15 dakika daha fazla zaman geçirme, akşam bir o kadar...