01 / 05 / 2024

Ankara Bulvarının kararı

Ankara Bulvarının kararı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğunu, yolun trafiğe açıldığını bildirdi.

Merkez Bankası'nın kararı öncesi Moody’s tahminini paylaştı!

Merkez Bankası’nın (TCMB) 22 Haziran Perşembe günü saat 14.00’da açıklayacağı faiz kararı öncesi yabancı kurumlardan öngörüler gelmeyi sürdürüyor.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı ile nakit avans ve altın kararı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), kredi kartı belirli bir limitin üzerinde olanlar için kredi kartı vasıtasıyla gerçekleştirilen nakit çekim ve kuyum harcamalarının kredi türüne yüzde 30 oranında menkul kıymet tesisine tabi olmasına karar verdi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Yeni faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden ardı ardına tahminler geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor. Gözler, TCMB'nin 23 Mart’ta açıklayacağı faiz kararına çevrildi. AA Finans'ın karar öncesi gerçekleştirdiği ankete göre ekonomistlerin çoğunun düşüncesi aynı. İşte detaylar...

Gözler Perşembe gününde! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak ve piyasayı nasıl etkileyecek?

Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası'nın perşembe günü saat 14.00'te açıklayacağı faiz kararında. Kararın ne yönde olacağına dair yapılan anketin tahmini yüzde 9 oldu.

Merkez Bankası'nın kararına ekonomistler ne dedi? İndirim furyası ne zaman bitecek?

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı beklentinin üzerinde geldi. Ekonomistler sıradan vatandaşın, dünya merkez bankalarının tersine bir politika uygulayan  Merkez Bankası'nın indirim kararından nasıl etkileneceğine dikkat çekti.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Flaş altın kararı! Yasak mı geliyor?

Dünyanın en büyük ekonomik grubunu oluşturan G7 Zirvesi, Almanya'da başladı. Reuters'a konuşan bir ABD'li üst düzey yetkili ise zirveden flaş bir altın kararının çıkacağını ifade etti.

Merkez Bankası'nın kararından sonra flaş gelişme, doları olanlar gece sevinçten uyuyamayacak

Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutma kararının ardından Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's flaş bir kararı imza attı. Moody's enflasyon beklentisini yüzde 52,1'e yükseltti.

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

Ankara Bulvarının kararı Haberi

Ankara Bulvarının kararı

Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğu, yolun trafiğe açıldığı bildirildi. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından yapılan açıklamada, TMMOB'a bağlı odaların açtığı dava sonucu Ankara Bulvarı ve bağlantı yollarının kapatıldığı hatırlatıldı. 


Kapatma kararına yapılan itiraz sonucu, kapatma kararının yürütmesinin durdurulduğu, bunun üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatıyla yolun tekrar trafiğe açıldığı...