05 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir bütçe görüşmeleri

Ankara Büyükşehir bütçe görüşmeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal turizm, seracılık yönünde kararlar alındı. Toplantısında, kırsal alanda yapılacak projeler görüşülerek kabul edildi.

Polatlı, Ayaş ve Yenimahalle belediyelerinin bütçeleri onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, ilçe belediyelerinin 2017 Mali Yılı bütçelerini görüşmeye devam ediyor. Polatlı ve Yenimahalle belediyelerine ait bütçe komisyon raporları oy birliğiyle, Ayaş Belediyesi’nin Bütçe Komisyon Raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Ankara Büyükşehir'de bütçe görüşmeleri tamamlandı!

Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Pursaklar, Nallıhan ve Şereflikoçhisar ilçe belediyelerinin bütçelerinin de oybirliğiyle onaylanmasıyla, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ankara’nın 25 ilçesinin 2016 Mali Yılı bütçelerinin görüşülmesi tamamlanmış oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

İstanbul Büyükşehir Hali'nde düşüşe geçen domates fiyatları tekrardan tırmandı! İşte 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Atan sebze meyve fiyatlarından sonra tüketici fiyatlarda indirim yapılmasını bekliyor. Peki sebze ve meyve fiyatları İstanbul Büyükşehir Hali'nden kaç TL'ye satılıyor? İşte 22 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden esnafa 1500 TL destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerini kapatan esnafa destek olmak için 1500 lira yardımda bulunacağını belirtti.

Ankara Büyükşehir bütçe görüşmeleri Haberi

Ankara Büyükşehir bütçe görüşmeleri


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal turizm, seracılık yönünde kararlar alındı. 

Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, kırsal alanda yapılacak projeler görüşülerek kabul edildi. 

Büyükşehir Belediyesi, kırsal turizm kalkınmaları, seracılık, küçükbaş hayvan yıkama ve kırkım makinesi alımına destek vermeye devam ederken, jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli su bulunan sahalarda etüt araştırması ve sondaj çalışması yapabilecek.


-YENİ PROJELER…

Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderilen Başkanlık yazılarında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kırsal kalkınma ve destekleme çalışmalarına devam edilmesi ve yeni projelerin hayata geçebilmesi için Meclis’ten "olur" alındı.

Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı, tarım faaliyetleri arasında büyük bir öneme sahip olan seracılığı geliştirmek için belirlenen uygun alanlarda yüzde 25 katkı payı, yüzde 75 hibeyle seracılığı destekleyecek. 

Hayvancılık alanında...