10 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir bütçesi

Ankara Büyükşehir bütçesi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Ankara Büyükşehir 7 konutu satıyor! 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi'nde yer alan 7 konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den satılık 11 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi, 27465 ada 1 parseldeki 11 daireyi 23 milyon 615 bin TL'ye satıyor. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir bütçesi Haberi

Ankara Büyükşehir bütçesi


Ankara Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylanan bütçe, 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlendi.


Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisinde 25 ilçe belediyesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO'nun da 2017 mali yılı bütçeleri görüşülerek kabul edildi.


Başkanvekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinin, Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda 2017 mali yılı bütçeleri; Büyükşehir Belediyesi'nin 5 milyar 902 milyon, ASKİ'nin 2 milyar 900 milyon, EGO'nun ise 848 milyon lira olarak belirlendi.


Mecliste son olarak görüşülen Çankaya Belediyesi 2017 bütçesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, 25 ilçenin bütçe görüşmeleri de tamamlandı.


AA



Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;


Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon...