04 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir göynük yatırımları

Ankara Büyükşehir göynük yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 10 arsayı icradan satıyor! 1.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 10 arsa satışa sunuldu. Söz konusu satış ihalesi 8 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarının borçları 2 ay ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler dahilinde ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelediğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den kira gelirlerine sıkı takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal yaptığı açıklamada, yıllara göre yapılan analizler sonucunda tahakkuk eden kira gelirlerinin ancak yüzde 40’lar seviyesinde tahsil edildiğini tespit ettiklerini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, TOGO’nun ve Sinan Aygün’ün avukatı aynı!

Gündem eski CHP milletvekili Sinan Aygün’ün TOGO kuleleriyle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan iddialarıyla çalkalanıyor...

Ankara Büyükşehir göynük yatırımları Haberi

Ankara Büyükşehir göynük yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi. 

Büyükşehir, bu amaçla Göynük’te asfalt kaplamadan kaldırıma, meydan düzenlemelerinden çocuk oyun alanlarına kadar pek çok hizmet yerine getirirken, Fatih tarafından yaptırılan Akşemseddin’in türbesinde de manevi mirasa yakışır düzenlemeler yaptı. 

Başkan Melih Gökçek, bir süre önce incelemelerde bulunup talimatlar verdiği Göynük’e, eşi Nevin Gökçek, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz ve ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan'la giderek, çalışmaları yerinde denetledi. 

Başkan Gökçek, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve beraberindekilerle birlikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme yapılan Akşemseddin Türbesi, Gazi Süleyman Paşa Camii, Ömer Sikkini (bıçakcı) Türbesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Gökçek, gezi sırasında Göynüklü vatandaşlarla da sıcak sohbetlerde bulundu.


-ASFALT, TRETUVAR, BORDÜR

Büyükşehir ekipleri,...