29 / 04 / 2024

ankara büyükşehir Yeni Mamak Dönüşüm projesi

ankara büyükşehir Yeni Mamak Dönüşüm projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi zemin kat başvuru duyurusu yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Ankara Büyükşehir'den 32.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle ve Çankaya'da bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 32 milyon 567 bin 811 TL olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 6 Kasım'da seçilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni belediye başkanını seçmek üzere 6 Kasım'da toplanacak.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

ankara büyükşehir Yeni Mamak Dönüşüm projesi Haberi

ankara büyükşehir Yeni Mamak Dönüşüm projesi


Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi zemin kat başvuru duyurusu yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama:


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.01.2016 tarih ve 52 sayılı kararı ile Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 1. ve 6. Etaplarda üretilen zemin katlarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi uhdesinde kalan konutlardan 100 m² ve 120 m²’lik konutların kura ile etap farkı ve sözleşme tarihi gözetmeksizin 11 etabın tamamından 15.02.2016 tarihinden 15.03.2016 tarihi mesai bitimine kadar Daire Başkanlığı'na verilen dilekçeler değerlendirilerek kuraya dahil edilecektir. Anılan tarihler haricinde diğer dilekçelerin ve 80 m²’lik konut sözleşmesi imzalamış hak sahiplerinin dilekçeleri kuraya dahil edilmeyecektir.



Ankara Büyükşehir...