28 / 04 / 2024

ankara büyükşehir yeşil enerji kullanımı

ankara büyükşehir yeşil enerji kullanımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil enerji kullanımını yaygınlaştırıyor, büyükşehir Çayyolu'nda yapımına başlanacak “Okçuluk Spor Tesisi”nde yeşil enerji uygulaması yapacak.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara Büyükşehir 7 konutu satıyor! 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi'nde yer alan 7 konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir 10 arsayı icradan satıyor! 1.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 10 arsa satışa sunuldu. Söz konusu satış ihalesi 8 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den satılık 11 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi, 27465 ada 1 parseldeki 11 daireyi 23 milyon 615 bin TL'ye satıyor. 

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir'den 54.8 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ilçesinde bulunan 300 bin metrekare büyüklükteki 15 arsayı ihaleyle satışa çıkardı.

ankara büyükşehir yeşil enerji kullanımı Haberi

ankara büyükşehir yeşil enerji kullanımı


Ankara Büyükşehir Belediyesi, spor tesislerinde "yeşil enerji" kullanımını yaygınlaştırmayı planlıyor. Proje, ilk olarak Eylül ayında Çayyolu'nda inşa edilecek olan “Okçuluk Spor Tesisi”nde uygulanacak.


Ankara Büyükşehir, yenilenebilir enerji kaynaklarına örnek olacak “Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Yaygınlaştırılması Projesi"ni, Avrupa Birliği’nden aldığı hibeyle hayata geçirecek.


Büyükşehir Belediyesi Projeler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan proje, ilk olarak bu yılın Eylül ayında Çayyolu Metro durağı yakınında, Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği 10 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek ve 2019 yılında tamamlanacak olan "Okçuluk Spor Tesisi"nde uygulanacak.


İki ana temelden oluşan proje kapsamında enerjinin daha verimli şekilde kullanılması sağlanacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili olarak  Hazine Müsteşarlığı'nın, “Türkiye’de İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirilmesi” hibe programı kapsamında, Projeler Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan, “Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Yaygınlaştırılması...